Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Stil sahibi hamilelerin yeni modası

Anne adaylarının hamile giyim ihtiyaçlarına kendine özgü kaliteli, rahat, şık ve modern stili ile sunan Lyn Devon, stil sahibi hamilelerin y...

Anne adaylarının hamile giyim ihtiyaçlarına kendine özgü kaliteli, rahat, şık ve modern stili ile sunan Lyn Devon, stil sahibi hamilelerin yeni modası oldu.

Hamilelik döneminin ilerlemeye başlamasıyla birlikte, sıradan kıyafetler küçük gelemeye başlar. Büyüyen karna ve genişleyen vücuda uyum sağlayamayan kıyafetler giymek, bebeğin sağlıklı gelişimine de engel olabilir. Bu nedenle hamilelik süresi boyunca rahat hamile kıyafetler giymek önemlidir. Hamile kadınların şıklığı için hamile stil danışmanları tarafından her sezona özel hazırlanan Lyn Devon hamile giyim koleksiyonları hamilelerin rahatlık, yaratıcılık ve şıklığını yansıtıyor.

Hamile bayanların tüm istek ve ihtiyaçlarını dikkate alarak hazırlanan Lyn Devon hamile modelleri arasında pek çok seçenek bulunuyor. Lyn Devon hamile kıyafetleri arasında rahatlığı ile en çok hamile elbiseleri tercih ediliyor. Hamile etekleri, pantolonlar, taytlar, tişörtler, tulumlar ve lohusa takımları da birbirinden renkli ve özenle hazırlanıyor.

İlkbahar Yaz 2017 Hamile Koleksiyonu’nu hazırlarken kadınların hamilelik döneminde de kendilerini çok güzel hissetmelerini ve mutlu geçirmelerini sağlamayı esas alan Lyn Devon, anne adaylarına hamile giyimleri konusunda özel tavsiyelerde bulunuyor; “Lyn Devon olarak, kadınlarımızın sevgi ile büyüyen karınları ile çok şık olmalarını istiyoruz. Hamilelik döneminiz boyunca rahatça dışarıya çıkabilmek için hamile elbiseleri tercih edebilirsiniz. Böylece alt ve üst giyiminizi ayrı ayrı düşünmek zorunda kalmadan hızlıca hazırlanarak güne şık bir şekilde başlayabilirsiniz. Hamile elbiseleri, sıradan elbiselerden farklı olarak üretilmektedir. Lyn Devon’un ilkbahar yaz koleksiyonunda stil sahibi hamile bayanlarımız için gerek günlük hayatta gerekse bir davette kullanabilecekleri elbise modellerini ön plana çıkartmaya gayret gösterdik.

Hamilelik süresince çalışmaya devam edecekseniz, hamile elbiselerin yanı sıra, hamile pantolonları ile hamile gömleklerini de keyifle kombinleyebilirsiniz. Bu kıyafetlerin göbek kısmı daha geniştir ve hamilelerin rahat hareket etmesi için özel olarak tasarlanmıştır. Ayrıca, hamile tulumları, pamuklu ve ince kumaştan üretildiği için son derece rahattır ve birçok kadın tarafından tercih edilmektedir.

Hamilelik dönemine özel geniş karın bölgesi ile üretilen hamile tişört modelleri ile hafta sonları spor giyiminize şıklık katabilirsiniz. Anne adayları koleksiyonumuzda gün için giyebilecekleri rahat spor kıyafetler bulabilecekleri gibi; Düğüne giderken ya da Baby Shower gibi özel günlerinde giyebilecekleri hamile abiye elbise modellerini de bulabilirler.”

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe