Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Renkli ve Eğlenceli Küçük Stiller

İki yüzyıllık moda ve stil tecrübesini çocuk modasında da hissettiren Brooks Brothers, 2017 İlkbahar-Yaz sezonunda çocuklar için çok renkli ...

İki yüzyıllık moda ve stil tecrübesini çocuk modasında da hissettiren Brooks Brothers, 2017 İlkbahar-Yaz sezonunda çocuklar için çok renkli ve eğlenceli koleksiyon hazırladı.

Dünyanın en köklü perakende firması olarak stili, nesiller boyu genç jenerasyonlara ileten Brooks Brothers, çocuk giyimdeki iddiasını yeni sezonuyla güçlendiriyor. Brooks Brothers 2017 İlkbahar-Yaz Çocuk Koleksiyonu renk ve ürün çeşitliliğiyle dikkat çekiyor.

Elliye yakın ürün çeşidini hem mevsimine uygun kumaşlarla hem de zengin renk paletiyle bir araya getiren Brooks Brothers Çocuk Koleksiyonu’nda lacivert, mavi, gri, açık pembe, yeşil, turuncu ve beyaz renkler ön plana çıkarıyor. Kareli, çizgili ve çiçekli tasarımların deniz temalı motiflere eşlik ettiği koleksiyonda pamuklu ve gofre kumaşların yanı sıra danteller de kullanılıyor.


Küçük, Şık Adamlar
Erkek çocuk koleksiyonunda canlı renkler klasik polo yaka t-shirtler ile bir araya geliyor. Süveterler, şortlar ve marin detayların hakimiyet kurduğu Brooks Brothers Erkek Çocuk Koleksiyonu’nda en büyük ilgiyi küçük boy takım elbiseler ve kravatlar çekiyor.

Küçük, Zarif Hanımefendiler
Brooks Brothers 2017 İlkbahar-Yaz Kız Çocuk Koleksiyonu küçük şık hanımefendilerin sevgilisi oluyor. Çiçek desenli elbiselerin ve eteklerin çizgili tasarımlarla bir araya geldiği koleksiyonda modern ve zamansız küçük stiller yaratılıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi