Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Denim tutkunlarına birbirinden güzel şort ve t-shirtler

Levi’s®’ın müziğin süzgecinden geçirerek tasarladığı İlkbahar/Yaz 2017 Koleksiyonu’nda yer alan ürünler, markanın özgün geçmişini yansıtırke...

Levi’s®’ın müziğin süzgecinden geçirerek tasarladığı İlkbahar/Yaz 2017 Koleksiyonu’nda yer alan ürünler, markanın özgün geçmişini yansıtırken ikonik tasarımları ile bu yazın favorileri arasında yer alıyor.

Levi’s®, 60’lı ve 70’li yıllardan esintiler taşıyan yeni koleksiyonu ile yazı karşılıyor. İlkbahar/Yaz 2017 Koleksiyonu’nda yer alan ürünler yazın ruhunu yansıtırken, denim tutkunlarına birbirinden güzel şort ve t-shirtler sunuyor.

Yazın vazgeçilmezlerinden denim şortlar, farklı zamanlarda pek çok tarzda kullanılabiliyor. Trendy görünmek isteyenlerin favorisi denim şortlar, Levi’s® t-shirtler ve askılı bluzlar ile uyumlu bir görünüm yakalıyor.

İkonik marka, İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’nda yer alan t-shirtler ve askılı bluzlar; retro görünümleri, farklı renkleri ve ikonik tasarımları ile yazın favorileri arasında yer alıyor. Batwing modellerinin ve çizgili alternatiflerinin yanı sıra beyaz, mor, yeşil, gri gibi farklı renk seçenekleri sunan t-shirtler, Levi’s® şıklığını yansıtırken, vintage stili ile sahibine cool bir görünüm kazandırıyor.

Yıpranmış kesimleri ve yamalarıyla ön plana çıkan Levi’s® şortlar ile kombinlenebilen t-shirtler, hem erkek hem kadın koleksiyonunun vazgeçilmez parçaları arasında yer alıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe