Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Masmavi denizi şehrin kalabalığında ayağınıza getiriyor

Yaz sezonun modası olan renk ve tasarımlarıyla hazırlanmış bayan sandalet modelleri, tatili, sıcak kumları ve masmavi denizi şehrin kalabalı...

Yaz sezonun modası olan renk ve tasarımlarıyla hazırlanmış bayan sandalet modelleri, tatili, sıcak kumları ve masmavi denizi şehrin kalabalığında ayağınıza getirmek için tasarlandı.

Sıcak yaz aylarında özgürlük hissi veren, ferahlık ve konfor sağlayan bayan sandaletler bu sene de Hammer Jack Yaz sezonunda iddialı vazgeçilmezler arasında.

Her ürün kategorisinde olduğu gibi, bu alanda da öncülüğü sürdürmeye kararlı olan Hammer Jack sandaletler için mağazalarımıza uğramayı unutmayın. İster topuklu isterse düz, her beğeniye hitap edecek modelleri ile özgür ayaklar kategorisinde sizlerle buluşmayı bekliyor.

1925’TEN GÜNÜMÜZE HİZMET VERİYOR!

Hammer Jack, Mehmet Ali Urgan önderliğinde 1925 yılında Gaziantep’te 3,5 metrekarelik bir perakende ayakkabı dükkanında hayata geçmiştir. Hammer Jack 1960 yılında Mehmet Cevdet Urgan ile 2. nesil ayakkabı imalat sektörüne giriş yapmıştır. Hammer Jack 1980 yılına kadar üretimine Gaziantep’te devam etmiş ardından 1999 yılında Mehmet Ali Urgan ve Mehmet Dinçer Urgan yönetimine geçmiştir.

8 YIL SONRA HAMMER JACK 100. YILINI KUTLAYACAK

1925’ten günümüze hizmet veren Hammer Jack fabrikalarında 500’ü aşkın personele iş imkanı sağlamaktadır. Globalleşen dünyanın trendlerini yaşam stiline dönüştüren Hammer Jack 8 yıl sonra 100. yılını kutlayacak ve pazarlama entegrasyonuna devam edecektir.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi