Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Stilinize Akdeniz Dokunuşu

Tchibo, Akdeniz’in turkuvaz denizinden, bembeyaz kumsallarından ilham alan “Akdeniz Stilini Keşfedin” temasıyla organik pamuklu bluzlardan t...

Tchibo, Akdeniz’in turkuvaz denizinden, bembeyaz kumsallarından ilham alan “Akdeniz Stilini Keşfedin” temasıyla organik pamuklu bluzlardan tunik elbiselere, rahat espadrillerden keten pantolonlara kadınlar için şık bir koleksiyon sunuyor.

Her hafta farklı, fonksiyonel, rahat ve şık ürünleri takipçileriyle buluşturan Tchibo, 7 Haziran Çarşamba gününden itibaren “Akdeniz Stilini Keşfedin” temalı ürünlerini moda sever takipçilerinin beğenisine sunuyor. İlhamı Akdeniz’in muhteşem turkuvaz denizinden, bembeyaz kumsallarından alan Tchibo'nun yeni koleksiyonu rahatlığı ve şıklığı buluşturuyor.

Organik tarım yöntemleriyle elde edilen doğa dostu organik pamukla üretilen seçili giysilerin yanı sıra koleksiyonda şıklığınızı tamamlayacak rahat espadril ve sandaletler, omuz çantası, kolye, kemer, yüzük gibi ürünler de yer alıyor.


Etnik Desenlerle Yaz Şıklığı Tchibo'da
Tchibo, “Modada Etnik Detaylar” koleksiyonuyla yaz şıklığını etnik desenlerle taçlandırmak isteyenlere hitap ediyor. Siyah-beyazın asaletini rahat ama bir o kadar da güzel kombinlerle buluşturan koleksiyonda, organik pamuktan üretilmiş doğa dostu giysiler de yer alıyor.

Koleksiyondaki ince örgü kazaklar ve panço hırkalar, serin yaz akşamlarında kadınlara eşlik ederken yumuşak ve esnek belli pantolonlar ve taytlar ise stilinden ödün vermeden rahatlık arayanlar için ideal bir seçenek oluşturuyor. Kadın giyim kategorisinde yer alacak olan "Modada Etnik Detaylar" koleksiyonu, 7 Haziran'dan itibaren her daim Tchibo severleri bekliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe