Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Alpha Mist Wash ile anın tadını çıkarın

Dockers® yepyeni modeli Alpha Mist Wash ile rahatlık, dayanıklılık ve şıklığı birleştiriyor. Yeni streç teknolojisi hareket kabiliyetini en ...

Dockers® yepyeni modeli Alpha Mist Wash ile rahatlık, dayanıklılık ve şıklığı birleştiriyor. Yeni streç teknolojisi hareket kabiliyetini en üst seviyeye çıkartıyor. 

Alpha Mist Wash’a ismini veren özel buhar uygulaması pantolonların her birinin kendine has görünmesini sağlıyor. Üstelik bu pantolonlar, sahibinin kullanım alışkanlıklarıyla birlikte evriliyor, giyildikçe kişiselleşiyor. Dockers® Alpha Mist Wash, hayat oyunun kuralını değiştirmek için size fırsat sunduğunda, o anın tadını çıkartmak için ihtiyacınız olan tüm özgüveni size sunuyor.

Günümüzde erkekler 7 gün 24 saat farklılıklara açık olmalı, hayatını rutin akışında tutmak için çabalarken, beklenmedik gelişmelere karşı da her an hazırlıklı kalmalı. İş yerindeki bir son dakika toplantısında, hayatının aşkını etkilemek için karşısına bir fırsat çıktığında veya asla yenemediği o arkadaşına karşı maçı kazandığında… Dockers® günün her anında özgüvenli ve ‘hazır’ olmaları için yepyeni modeli Alpha Mist Wash ile erkeklerin yanında.

Alpha Mist Wash pantolonlar, konfor, dayanıklılık, şıklık ve Dockers® erkeklerinin hayat tarzı düşünülerek tasarlandı; hareket kabiliyetini en üst seviyeye çıkaran yeni streç teknolojisiyle üretildi. Alpha Mist Wash’a ismini veren buharla yıkama uygulaması sayesinde ise, her bir pantolon kendine has görünüme sahip. Bu pantolonlar, sahibinin kullanım alışkanlıklarıyla birlikte evriliyor. Giyildikçe daha iyi görünüyor ve daha da rahat hale gelerek sahibiyle bütünleşiyor.

Sağlamlık ve rahatlığın mükemmel birleşimi olan Dockers® Alpha Mist Wash, hayatın sürprizlerini sakinlikle kucaklamanızı ve her gün farklı kombinasyonlarla giyilebilecek ‘cool’ bir parça sahibi olmanızı sağlayacak. Hayat, oyunun kuralını değiştirmek için size fırsat sunduğunda, o anın tadını çıkartmak için ihtiyacınız olan tüm özgüveni size sunacak.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi