Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Chiara Ferragni Lovekini'yi Seçti

Instagram’da 10 milyonun üzerinde takipçisi bulunan, dünyanın bir numaralı dijital moda ikonu Chiara Ferragni, teknesiyle Sicilya'nın do...

Instagram’da 10 milyonun üzerinde takipçisi bulunan, dünyanın bir numaralı dijital moda ikonu Chiara Ferragni, teknesiyle Sicilya'nın doğu sahil şeridinde yer alan çarpıcı güzellikteki Taormina kasabasına yaptığı ziyarette Lovekini Beachwear’ın Delilah bikinisini tercih etti.

The Blonde Salad ismiyle de bilinen, Instagram’da 10 milyonun üzerinde takipçisi bulunan ve dünya çapında en fazla tanınan ünlü İtalyan blogger ve moda yıldızı Chiara Ferragni, Sicilya’nın doğu sahil şeridinde yer alan çarpıcı güzellikteki Taormina kasabasına teknesiyle yaptığı ziyarette 2016 yılında İstanbul’da hayata geçirilen Lovekini Beachwear’ın Delilah isimli bikinisini tercih etti. Lovekini Beachwear markalı bikinisiyle eğlenceli anlarını hem kendi, hem de erkek arkadaşı İtalyan şarkıcı Fedez’in Instagram hesabından paylaşan Chiara Ferragni, takipçilerinin de büyük beğenisini kazandı.

Lovekini Beachwear Hakkında

Temelleri 2012 yılında modanın başkenti Milano’da atılan, 2016 yılında İstanbul’da hayata geçirilen Lovekini Beachwear, Milano’nun trend-setter ruhunu, Bodrum’un happy-hour’larına taşıyan bir beach couture markası. Sunumunu ve ilhamını bir balerinin zarafetinden ve bir bale temsilinin büyüsünden alırken bu estetiği bir akademisyenin titiz, muntazam ve detaycı çalışmasıyla birleştirerek lüks ve eşsiz bir deneyim vadeden Lovekini Beachwear, mayo, bikini ve tuniklerinde şifon çiçek işlemelerinin öne çıktığı koleksiyonuyla dikkat çekiyor.

Lovekini Beachwear tasarımlarının kumaş ve materyalleri İtalya ve Fransa’nın çeşitli şehirlerinden özenle seçilerek İstanbul’daki Lovekini Bikini Laboratuvarı’nda deneysel çalışmaların titizliğinde adeta moleküllerin birbirleriyle eşsiz uyumu düşünülerek alanında önde gelen ustalar tarafından özel bir işçilikle üretiliyor. Doğanın muhteşem element renklerinden bilimsel gerçeklik ile yararlanan Lovekini Beachwear, tasarımlarında herkesten farklı ve eşsiz renkler sunuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi