Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Stil sahibi annelerin yeni gözdesi

Hollandalı tasarımcı Davy Kho tarafından tasarlanan, elegans ve vintage tarzıyla bebek arabası dünyasına yeni bir soluk getiren “mima Xari B...

Hollandalı tasarımcı Davy Kho tarafından tasarlanan, elegans ve vintage tarzıyla bebek arabası dünyasına yeni bir soluk getiren “mima Xari Bebek Arabası”, annelere kendi stillerine en uygun bebek arabasını oluşturma fırsatı sunuyor.

Hollandalı tasarımcı Davy Kho tarafından tasarlanan, şık, estetik ve yenilikçi mima Xari Bebek Arabası, elegans ve vintage tarzıyla bebek arabası dünyasına yeni bir soluk getiriyor. Stil sahibi annelerin yeni gözdesi mima Xari Bebek Arabası’nın şık ve kıvrımlı kozasının fermuarı, 15 saniye içinde portbebeye dönüşebiliyor, akıllı büyüme teknolojisi sayesinde hem portbebe hem de oturma ünitesi olarak 2 farklı konseptte kullanılabiliyor. 5-nokta emniyet kemeri ile birlikte kol desteği de içererek daha güvenli bir seyahat sağlayan mima Xari; şase, koltuk rengi ve başlangıç paketi seçimi olanağıyla da, annelere kendi stillerine en uygun bebek arabasını oluşturma fırsatı sunuyor.

Ekstra güvenlik, ekstra hijyen
Ergonomik malzeme olan EVA köpüğünden yapılan mima Xari, çocuk için dayanıklı ve korunaklı kabuk görevi görürken, bebek arabalarında kullanılan geleneksel maddelerden daha fazla destek sağlıyor. Ultra hafif ve kompakt ana gövde sayesinde çok kolay katlanabilen mima Xari, benzersiz cilasıyla da ultra hijyen sunuyor.

Kolay sürüş keyfi
Ultra kompakt yapısı ve çok hafif olmasıyla, stilize ve pürüzsüz sürüş olanağı sağlayan mima Xari’de arka tekerlekler zor ve engebeli zeminlerin etkisini azaltabilecek süspansiyon sistemi ile donatılmış durumda. Ön tekerlekler ise 360º ve sabit olarak kullanılabiliyor.

Yer tasarrufu olanağı
mima Xari Bebek Arabası’nın taşıma sepeti, oturma ünitesinin içinde yer alarak yer tasarrufu sağlıyor. mima Xari’de yer alan iki adet çanta ise, manyetik kapaklı mıknatıs ile malzemeleri depolayarak, gözden uzakta güvenle tutulmalarına olanak sunuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe