Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

KİP’te ‘Uzlaşma’ Sezonu!

KİP 2017/18 Sonbahar-Kış Koleksiyonu’nda insanların doğaya olan ihtiyacına övgü niteliği taşıyan “uzlaşma”dan ilham alıyor.  Doğal desen v...

KİP 2017/18 Sonbahar-Kış Koleksiyonu’nda insanların doğaya olan ihtiyacına övgü niteliği taşıyan “uzlaşma”dan ilham alıyor. 

Doğal desen ve formların ön plana çıktığı koleksiyon; bordo, yeşil, haki tonlar, petrol, mor ve bu renklerle birlikte kullanılan lacivert, gri bej, kahve ve toprak renklerinin yanı sıra gül kurusu rengi tasarımlarla da fark yaratıyor.

Erkek moda markası KİP, erkekleri yoğun iş tempolarında bile rahat aynı zamanda şık olmaya davet eden 2017/18 Sonbahar-Kış Koleksiyonu ile sezona iddialı bir giriş yapıyor. Koleksiyonda, şık ve iddialı triko ceketler, fit kesim örme ceketler, buklet kabanlar, garnili montlar ve kaplamalı trençkotlar ve t-shirtler sezonun anahtar parçaları olarak öne çıkıyor.

Sezonun trendi buklet, trikoların yanı sıra ceket ve paltolarda da etkisini hissettiriyor. Takım elbiselerde petrol renginin yanı sıra fit kesimler ve kruvazeler dikkat çekiyor. 3D efektler, armürler ve yaka detaylarıyla farklılaşan gömleklerin yanı sıra koleksiyonda renk olarak ilk kez yer alan gül kurusu triko ve pantolonlar da iddialı.

Baskılı t-shirtler, örme, buklet ya da koton ceketlerin yanı sıra triko ceketlerle şık bir ikili oluştururken erkeğin smart casual havasını da koruyor.

Aksesuarlarla kombinler tamamlanıyor

Bu sezonun olmazsa olmaz aksesuarları; bordodan yeşile rengarenk deri eldivenler, bereler, pantolon askıları, renkli cüzdanlar, eskitme ve yıkamalı derilerle tasarlanan ayakkabı ve botlar KİP erkeğine iddialı bir görünüm sağlıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe