Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Snowbreaker Montlar Sezona Hızlı Giriş Yaptı

Sonbahar-Kış stilinin vazgeçilmez tamamlayıcısı COLIN’S montlar yepyeni tasarımlarıyla mağazalardaki yerini aldı.  Bu kışın trend renkleri...

Sonbahar-Kış stilinin vazgeçilmez tamamlayıcısı COLIN’S montlar yepyeni tasarımlarıyla mağazalardaki yerini aldı. 

Bu kışın trend renkleri ve detayları ile hareketlenen tasarımlar farklı özellikleri, cool ve yenilenmiş görünümleriyle heyecan yaratıyor.

COLIN’S 2017 Sonbahar-Kış Kadın Koleksiyonu’nda yer alan kapüşonlu mont modelleri çıkarılabilir kürk ve kemer detayıyla sezon trendlerini sokağa taşıyor. Su geçirmez fermuar ve koruyucu yarım eldiven özelliğine sahip montlar zorlu kış şartlarında stiline özen gösteren kadınlara siper oluyor. COLIN’S kadın mont modelleri siyah ve toprak tonlarında, kısa ve uzun modelleriyle soğuk havaları karşılıyor.

COLIN’S 2017 Sonbahar-Kış Erkek Koleksiyonu’nda ise kapüşonlu, bomber ve deri mont olmak üzere geniş bir koleksiyon yer alıyor. Koleksiyonun parlayan yıldızını deri üzerine kamuflaj baskılı montlar oluşturuyor.

Siyah, antrasit ve yeşil tonlarındaki koleksiyon genç erkeklerin günlük hayatlarında tercih edeceği birçok özellik sunuyor. Kapüşonu çıkarılabilir kürklü ve cepleri su geçirmez fermuarlı modeller soğuk havaları sıcacık tasarımlarla karşılıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi