Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

İşte ilk bağcıksız koşu ayakkabısı

Güçlendirilmiş Primeknit mükemmel örgü sayasıyla bağcıksız koşuyu en yüksek performansta gerçeğe dönüştürüyor. adidas’ın DNA’sında bulunan...

Güçlendirilmiş Primeknit mükemmel örgü sayasıyla bağcıksız koşuyu en yüksek performansta gerçeğe dönüştürüyor.

adidas’ın DNA’sında bulunan inovasyon ve yaratıcılık, koşu kategorisinde bir kez daha çığır açtı ve bağcıksız ilk performans ayakkabı siluetini yarattı. UltraBOOST Laceless, düzene meydan okuyor ve bir kez daha sınırları genişletiyor. Bu heyecan verici yeni ürünün geçtiğimiz aylarda gerçekleşen global lansmanından sonra, kadınlar için şafağın tozlu ve doğal tonları ile erkekler için alacakaranlığın ham çivit mavisine bürünen yeni renkleriyle UltraBOOST Laceless şimdi Türkiye’de!

UltraBOOST Laceless, koşu deneyimini hiç olmadığı kadar mükemmelleştirmek için tasarlanan bir performans ayakkabısı. adidas Running kategorisinin en iyi ürün grubu UltraBOOST ailesine katılan bu yeni ürün, geliştirilmiş Primeknit teknolojisine sahip. Güçlendirilmiş sayası koşuculara ihtiyacı olan dengeyi sağlarken en yüksek geri dönüşümlü BOOSTTM tabanı adidas'ın şimdiye kadarki en minimalist ve stil odaklı tasarımıyla, koşucuların bütün kuvvetlerini ortaya çıkarmalarını sağlıyor.

adidas, bağcığa ihtiyaç duymadan kullanıcının en iyi performansını destekleyen bir uyum yaratmak amacıyla dünyaca ünlü Primeknit sayasını yeniden tasarladı ve bunun için sporcularla yakın bir şekilde çalıştı. Vücut hareketinin ayrıntılı bir şekilde analiz edilmesine olanak sağlayan ARAMIS ürün test sistemi ile yapılan bilimsel araştırmalar, adidas inovasyon ekipleri tarafından kullanıldı ve hem minimalistik hem de stil sahibi bir saya ile koşucunun gergin olmayan, “bağlarından kopan” ve yaratmak için özgür olduğu bir deneyim yaşaması hedeflendi. Mükemmel Primeknit sayanın, çoraba benzer uyum özelliğiyle birleşen bilek yapısı tasarımı, kullanıcıya en iyi uyumu sunuyor ve ayağın, ayakkabıyla beraber uyum içerisinde hareket etmesini sağlıyor. Primknit ayrıca, orta ayak desteği ile ayağın doğru şekilde kilitlenmesini sağlarken, esneklik noktasında da Aramis genişleme alanları bulunuyor.

adidas Kıdemli Ürün Müdürü Stephan Schneider lansman hakkında şunları söyledi: “Ayakkabı silüetinin temel bir bileşeni olan bağcıkları kaldırmak, geriye kalan tüm elementlerin en iyi şekilde geliştirilmelerini zorunlu kıldı. Biz de Primeknit’in yapısını yeniden hayal ettik ve destek ile basınç seviyelerini yükselttik. Böylece de koşucuların daha özgür ve güçlü hissederek, potansiyellerinin en iyisine ulaşmalarını hedefledik. Yarattığımız ürün, şu ana kadarki önsezilere en iyi uyum sağlayan UltraBOOST ayakkabısı ve bu yüzden de tarihimizde yepyeni bir bölüm.”


adidas Koşu Tasarım Direktörü Stephen Dobson ise UltraBOOST Laceless’ın yeni renkleri ile ilgili şunları söyledi: "Yeni renk güncellemesi, günün herhangi bir saati koşan, hiçbir zaman durmayan, dünyanın diğer yerlerindeki koşucular uyurken koşarak şehirlerini canlı tutan koşucuları kutluyor. Tasarıma şafağın tozlu ve doğal tonları ile alacakaranlığın ham çivit mavisini ekleyerek bu anlardan ilham aldık ve UltraBOOST Laceless'i bir kez daha her koşuyu mükemmel yapan bir araç haline getirdik.”

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi