Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Kış koleksiyonu, renkli ve dikkat çekici

Modanın öncüsü Trendyol, kış sezonunda da trend parçalarıyla iddiasını koruyor. Trendyol kış koleksiyonu, renkli ve dikkat çekici tarzıyla y...

Modanın öncüsü Trendyol, kış sezonunda da trend parçalarıyla iddiasını koruyor. Trendyol kış koleksiyonu, renkli ve dikkat çekici tarzıyla yine kombinlerin ilham kaynağı olacak!

Sezonun trendleri arasında yer alan dinamik tasarımları ile Trendyol kış koleksiyonu, kışın çağrıştırdığı soğuk renkler algısını değiştireceğe benziyor. Bu sezonun öne çıkan renklerinden kırmızı, sarı, bordo ve mor gibi renklerini özgür ve feminen görüntü sağlayan, saten kumaşlar, ipeksi dokular ve çiçek desenleriyle buluşturuyor.

Trendyol kış koleksiyonundaki elbise,tulum ve eteklerle rahatlık ve şıklığı aynı anda yaşayabilir; fırfır detaylı ürünler, tüvit ceketler, püsküllü etekler ve kol detaylı bluzlar ile stilinizi tamamlarken her daim dikkat çekebilirsiniz!

Trendyol kış koleksiyonunda bulabileceğiniz her tarza göre kombin seçenekleriyle siz de ekosenin gücünü, floral ve dantel desenlerin romantik havasını, şerit desenlerin enerjisini üstünüzde hissedeceksiniz!

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi