Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Yıldız Stilleri Belirleniyor

Koton Partywear Koleksiyonu, yeni yılda stiliyle parlamak isteyenlrle buluşuyor. Türkiye’nin önde gelen tasarımcılarıyla çok özel iş birlikl...

Koton Partywear Koleksiyonu, yeni yılda stiliyle parlamak isteyenlrle buluşuyor. Türkiye’nin önde gelen tasarımcılarıyla çok özel iş birliklerine imza atan Koton, “Dilek Hanif for Koton” ve “Zeynep Tosun for Koton” koleksiyonlarıyla yılbaşı gecesine özel her tarza uygun şık alternatifler sunuyor.


Koton, 2017-2018 Sonbahar-Kış Partywear Koleksiyonu ile yılbaşı partisinin yıldız stillerini belirliyor. Yeni yıla tarzıyla imzasını atmak isteyenler için birbirinden şık ve farklı alternatifler sunan Koton, tasarımcı iş birlikleriyle de ön plana çıkıyor. Türkiye’nin en önemli tasarımcıları Koton Partywear Koleksiyonu'nda bir araya geliyor.

Dilek Hanif for Koton Koleksiyonu altıncı sezonunda romantik ve şık tasarımlardan oluşurken bu sezonun sürpriz iş birlikleri arasında yer alan Zeynep Tosun for Koton’un ilk koleksiyonu yeni yıl partisinin dikkat çekici tarzlarını oluşturuyor.

Sezonun Sürpriz İş Birliği; Güçlü ve İddialı Tasarımlarıyla Zeynep Tosun for Koton Koleksiyonu

Moda ve trend öncülüğü iddiasıyla tasarım dünyasının önde gelen isimleriyle iş birlikleri gerçekleştiren Koton’un bu sezonki en büyük sürprizlerinden biri Zeynep Tosun for Koton Koleksiyonu oldu. Güçlü tasarımlarıyla iddialı stiller oluşturan Zeynep Tosun’un, Koton için hazırladığı tasarımları yılbaşı gecesinin yıldızı olmak isteyenlerin tercihi oluyor.

Geniş kesim kollar ve kat kat volanlı silüetlerin nakışlı kumaşlarla buluştuğu Zeynep Tosun for Koton Koleksiyonu’nda, tasarımların ruhuyla bütünleşen kadife, krep, dantel ve payetli kumaşlar kullanılıyor. Siyah, kırmızı ve lacivert renklerinin kullanıldığı tasarımlarda omuz detayları da dikkat çekiyor. Zeynep Tosun for Koton Koleksiyonu midi ve mini elbise tasarımlarıyla yeni yılın ilk ışıklarına kadar eğleneceklere onlarca seçenek sunuyor…

Siyah Zerafet; Dilek Hanif for Koton Koleksiyonu

Dilek Hanif for Koton Koleksiyonu yeni yıla romantik tasarımların şıklığında girmek isteyenlerin radarına girmeye hazır! Kış Bahçesi teması altında hazırlanan koleksiyonda dantel ve ince düşünülmüş çiçek işlemeler yer alıyor. Siyah renginin hakimiyet gösterdiği koleksiyonda dantel elbiselerin üzerine işlenmiş yıldız, puantiye detayları dikkat çekerken güçlü kalıbı ve duruşuyla tulum tasarımı da yılbaşı gecesinin anahtar parçaları arasında gösteriliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe