Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Kız çocukları için özel bir koleksiyon

LC Waikiki, yarıyıl tatilinde şıklığını yansıtmak isteyen kız çocukları için özel bir koleksiyon hazırladı. Günün her anında tarzını yansıtm...

LC Waikiki, yarıyıl tatilinde şıklığını yansıtmak isteyen kız çocukları için özel bir koleksiyon hazırladı. Günün her anında tarzını yansıtmak isteyenler için geniş seçeneklerin yer aldığı koleksiyonda, sezonun kilit parçaları öne çıkıyor.

LC Waikiki sömestr döneminde de şıklığın adresi olmaya devam edecek. Kız çocukları sömestr tatilinde LC Waikiki’nin rengarenk alternatifleri ile tarzını yansıtma imkanı bulacak.

Sezonda öne çıkan parlak kumaşlar, floral baskılar ve pullu detaylar kız çocuklarının beğenisine sunuluyor. Dilediğince giyinmek isteyenler için bolca seçenek sunan LC Waikiki yarıyıl koleksiyonunda deri ceketler, pileli eteklerle, fırfırlı bluzlar ise sezonun trendlerini yansıtan denim pantolonlarla tamamlanıyor.

Sportif tarzından vazgeçemeyen kız çocuklarının kombinlerine ise yine sezonun trendleri eşlik ediyor. Parlak kumaşların taşlı detaylarla hareketlendirildiği spor koleksiyonu rahatlık ve şıklığı buluşturuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi