Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Spor giyimi sevenleri geçmişe götürmeye hazırlanıyor

Denimin yaratıcısı Levi’s® 2018 İlkbahar/Yaz sezonunda, spor giyimle fark yaratacak parçalarla günümüz modasına yön veriyor. 34 yıldır birço...

Denimin yaratıcısı Levi’s® 2018 İlkbahar/Yaz sezonunda, spor giyimle fark yaratacak parçalarla günümüz modasına yön veriyor. 34 yıldır birçok üründe yer alan ikonik Levi’s® logosu spor giyimi sevenleri geçmişe götürmeye hazırlanıyor.

İlk kez 1984’te Los Angeles Olimpiyatları’nda görülen; kırmızı, beyaz ve mavi renk bloklarının merkezinde yer alan Levi’s® spor giyim logosu günümüzde moda öncüsü olarak nostaljiyi modern tarzla harmanlıyor. Erkekler için spor giyim Track ceket, Levi’s® L-Pack sırt çantası, Colorblock Crew ve Classic Stripe Crew kazaklar, Delivery Trucker şapka, Olympic Logo Ringer beyaz tişört ve Levi’s® Original Baseball çantası öne çıkıyor.

Levi’s® Kadın Koleksiyonu’nda yer alan Graphic Sport kapüşonlu sweatshirt ve LT WT kapüşonlu hırka, Perfect Ringer kolsuz tişört ile Graphic Crop tişörtler; Colorblock mayo, Olympic Logo Flex Fit şapka, Persia sandaletlerle kombinlendiğinde kusursuz tarzınızı yansıtmanızı sağlıyor.

Her koleksiyonunda olduğu gibi yine havalı parçalarla modaya ilham veren Levi’s®, spor giyimde de iddiasını konuşturmaya ve gardıropların vazgeçilmezi olmaya devam ediyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi