Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Ahu Yağtu'nun spor koleksiyonundan seçtikleri ile enerjik ve rahat bir stil

Oyuncu ve stil ikonu Ahu Yağtu, Marks & Spencer’ın Marka dostu olarak stil ve kalitenin adresi İngiliz perakende devi Marks & Spence...

Oyuncu ve stil ikonu Ahu Yağtu, Marks & Spencer’ın Marka dostu olarak stil ve kalitenin adresi İngiliz perakende devi Marks & Spencer’ın 2018 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’na eşlik ediyor.

Spor hayatta da zamansız bir stilin altını çizen Marks & Spencer; tüm aileye yayılan bir enerjiyi yeniden keşfedeceğiniz farklı hikayelerle sizi, hayatı daha iyi yaşamaya davet ediyor.

Spor yaparken hem rahat hem de şık hissedeceğiniz, Marks & Spencer’ın “Active” ve “ Outdoor Life” koleksiyonlarından en özel parçaları Ahu Yağtu sizin için seçti. Moda ve sporu mükemmel bir uyumla bir araya getiren koleksiyonlarda, spor yaparken sizi koruyacak dolgulu puffa yelekler, serin tutan yapısıyla terlemeyi önleyen kapüşonlu üstler, çabuk kuruyan ve nefes alabilen özelliği ile gün boyu sizi ferah tutacak uzun kollu tişörtler ve taytlar yer alıyor. Koleksiyonda yer alan tüm ürünlere Marks & Spencer mağazalarından ve https://www.marksandspencer.com.tr/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Ahu Yağtu’yu dinleyelim: “Spor, benim için günlük bir rutin. Dolayısıyla spor yaparken her zaman içinde kendimi rahat hissedebileceğim kıyafetler tercih ediyorum. Özellikle bu parçalarla hem rahat ve sportif hem de şık bir görünüm elde edebiliyorum.”

#ahuyagtusizinicinsecti

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe