Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Nostalji koleksiyonuyla zamansız stili yakalayın

İkonik giyim markası Gap “Archive Reissue-Logo Remix” ismini verdiği nostaljik koleksiyonuyla son 50 yılda kullanılan tüm GAP logolarını bir...

İkonik giyim markası Gap “Archive Reissue-Logo Remix” ismini verdiği nostaljik koleksiyonuyla son 50 yılda kullanılan tüm GAP logolarını bir araya getirerek yeni bir lansmana imza attı.

Birbirinden şık, ikonik, rahat ürünleriyle fark yaratan GAP, tüm GAP tutkunları için özel bir koleksiyon hazırladı. Archive Reissue-Logo Remix adını verdiği ve sınırlı sayıda satışa çıkan yeni koleksiyonu ile son 50 yılda kullandığı logolarını bir araya getiren GAP, moda severlere zamansız bir stil vadediyor.

GAP’in geçmişten günümüze kadar kullanılan farklı formlardaki logolarıyla tasarlanan koleksiyonda hem kadın hem de erkekler için 30 parçalık özel tişört, sweatshirt ve eşofman takımları yer alıyor. New York’taki GAP stüdyolarında, arşivlerden tekrar çıkan logolarla oluşan bu koleksiyon, Şubat ayı itibariyle tüm dünya ile aynı anda Türkiye’de de satışta.

Florence and the Machine, Haim ve Jessie J gibi dünyaca ünlü şarkıcıların klip yönetmenliğini yapan Tabitha Denholm’ün yönetmenliğini üstlendiği koleksiyonun tanıtım filminde ise Awkwafina, Bria Vinaite, Connor Franta, Maya Jama, Metro Boomin, Miles Heizer, Naomi Watanabe, Sabrina Claudio, and SZA gibi pek çok farklı isim yer alıyor.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe