Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Baharda hafifleyin!

Vans’in bundan iki sezon önce UltraRange ile çıktığı heyecanlı yolculuk bu sezon da devam ediyor.  Teknolojinin ayakkabıya daha çok entegr...

Vans’in bundan iki sezon önce UltraRange ile çıktığı heyecanlı yolculuk bu sezon da devam ediyor. 

Teknolojinin ayakkabıya daha çok entegre olduÄŸu bu özel modellerde konfor ve tarz bir arada. HafifliÄŸi ve nefes alabilir olmasıyla dikkatleri çeken UltraRange modeller, dikiÅŸsiz iç astarıyla çorap etkisi yaratarak ayağınızı sarıyor, 'UltraCush Lite’ köpük teknolojisiyle, topuktan parmaÄŸa kadar uzun süreli rahatlık saÄŸlıyor.

Bunun yanı sıra nefes alabilir olmasını sağlayan örgü üstü ise modele hem esneklik hem de yumuşaklık katıyor. Markanın 50 yıllık mirasının günümüze taşıdığı 5 ikonik modelinin yanında yerini sağlamlaştıran UltraRange, yeni sezonda spor ayakkabı tutkunlarına yepyeni modeller sunarak aileyi büyütüyor.

UltraRange AC

UltraRange ailesine yeni dahil olan UltraRange AC, orijinal tasarımını korumakla birlikte Rapidweld tasarıma ek süet veya deri alternatifli burun kısmı farklı bir görünüm yakalıyor. Ana modelden farklı olarak ayağı çorap gibi sarması da konforu ikiye katlıyor.

UltraRange Gore

Yeni sezonda UltraRange ailesinin son üyesi ise kadınlal olarak tasarlanmış UltraRange Gore. Bu yeni ürünle Vans’in bilinen kalıplarını iyice kıran marka baÄŸcıklarından kurtuluyor. Çorap gibi giyilen ürünle yepyeni bir tasarıma kavuÅŸan UltraRange Gore, konfor ve şıklığı bir arada sunmasıyla, kadınların bu sezon favori ürünü olmaya hazırlanıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe