Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Kışkırtıcı sadeliğin markası

Değerli mücevherleri sade tasarımlarla buluşturan Takika Diamond, günün her saatinde kullanılabilir “kışkırtıcı sadelik”teki mücevherleriyle...

Değerli mücevherleri sade tasarımlarla buluşturan Takika Diamond, günün her saatinde kullanılabilir “kışkırtıcı sadelik”teki mücevherleriyle zamana bağımlı kalmayan bir şıklık sunuyor.

Takika Diamond markası altında tarihten, doğadan, kültürden ilham alan mücevher koleksiyonlarında kolyeler, bileklikler, yüzükler, küpeler üreten Selin Pakaydın Peker, işinin merkezine özgünlüğü yerleştiriyor. “Kışkırtıcı sadelik” yaklaşımıyla sade ama ince düşünülmüş detayları barındıran, kullanılan materyallerle şaşırtan tasarımlarla kadınları büyüleyen Takika Diamond, hediye olarak da sevdiklerinizi mutlu edecek.

Modül İstanbul’un seçkin markaları arasında yerini alan Takika Diamond ürünlerini 42 Maslak’ta haftanın her günü görebilirsiniz.

Gözde tasarım markaları Modül İstanbul çatısı altında bir araya geldi

Türkiye’nin gözde tasarım markalarının tek bir çatı altında bir araya gelmesiyle oluşan yeni mağazacılık konsepti Modül İstanbul, 42 Maslak’ın sanat ve tasarımla iç içe dünyasını zenginleştiriyor.

Bin metrekarenin üzerinde alanda 75 markayı bir araya getiren Modül İstanbul’da ev tekstili, dekorasyon, giyim, çanta, aksesuar ve özgün takılar, çocuk oyuncakları, sanat, ayakkabı gibi çok sayıda farklı ürün segmentinde markalar ve ürünleri yer alıyor. Sunduğu çeşitlilikle birçok ihtiyaca hitap eden ve tüm bunları bir arada bulunduran Modül İstanbul, marka karmasıyla yepyeni bir sinerji yaratıyor.

Dört metrekareden sekiz metrekareye kadar modüller halindeki mağazalardan oluşan Modül İstanbul’da; markalar için satış elemanı ve ortak kasa, hediye paketi noktası, kapalı otopark ve vale hizmeti gibi markaları mağazalaşma sürecinde destekleyen özel imkanlar bulunuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi