Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Gardropların yenilikçi markası

Kumaş yüzeylerine çalışılan grafik tasarımları dijital baskı yöntemiyle ‘giyilebilir sanat’a dönüştüren B-rich, 42 Maslak’ta yer alan tasarı...

Kumaş yüzeylerine çalışılan grafik tasarımları dijital baskı yöntemiyle ‘giyilebilir sanat’a dönüştüren B-rich, 42 Maslak’ta yer alan tasarımın yeni merkezi Modül İstanbul’da...

Grafiksel yaratıcılıktaki derinliği ve ürün kalitesiyle B-rich koleksiyonları gardıroplara farklı ve yenilikçi bir soluk getiriyor. B-rich, kostümlerini dünyayı daha iyi bir yer yapmak için uğraşan insanlara ithaf ediyor.

Modül İstanbul’un seçkin markaları arasında yerini alan B-rich, tasarımlarında iyiyi parlatıyor ve ‘sessiz öteki’ karakterlerin içsel devinimlerine ses olma amacını taşıyor. Negatif bakışlara ve zor şartlara rağmen içinde yaşamak istediği dünyayı inşa edebilen insanların markası

B-rich bütün gündelik, sosyal, içsel konuları kıyafetler yardımıyla hayatın içine taşıyor.

Grafik tasarımlı, dijital baskılı kıyafetler ile gömlek, pantolon, t-shirt, mont, şort, elbise ve etek kombinlerinin de bulunduğu B-rich ürünlerine 42 Maslak’ta haftanın her günü ulaşabilirsiniz.

Gözde tasarım markaları Modül İstanbul çatısı altında bir araya geliyor

Türkiye’nin gözde tasarım markalarının tek bir çatı altında bir araya gelmesiyle oluşan yeni mağazacılık konsepti Modül İstanbul, 42 Maslak’ın sanat ve tasarımla iç içe dünyasını zenginleştiriyor.

Bin metrekarenin üzerinde alanda 75 markayı bir araya getiren Modül İstanbul’da ev tekstili, dekorasyon, giyim, çanta, aksesuar ve özgün takılar, çocuk oyuncakları, sanat, ayakkabı gibi çok sayıda farklı ürün segmentinde markalar ve ürünleri yer alıyor. Sunduğu çeşitlilikle birçok ihtiyaca hitap eden ve tüm bunları bir arada bulunduran Modül İstanbul, marka karmasıyla yepyeni bir sinerji yaratıyor.

Dört metrekareden sekiz metrekareye kadar modüller halindeki mağazalardan oluşan Modül İstanbul’da; markalar için satış elemanı ve ortak kasa, hediye paketi noktası, kapalı otopark ve vale hizmeti gibi markaları mağazalaşma sürecinde destekleyen özel imkanlar bulunuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi