Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Doğanın Dokunuşu ile natürel dengeyi teninizde hissedin!

Silk and Cashmere’in Doğal Dokulardan Oluşan Bambu Koleksiyonuyla Natürel Dengeyi Teninizde Hissedin! Koleksiyonlarını her ay farklı hikay...

Silk and Cashmere’in Doğal Dokulardan Oluşan Bambu Koleksiyonuyla Natürel Dengeyi Teninizde Hissedin!

Koleksiyonlarını her ay farklı hikayeler üzerinden anlatan Silk and Cashmere, bu ay Doğanın Doku’nuşu ile natürel dokuların teninizle buluşturuyor.

Soğuk kış günlerinin tamamen geride kaldığı Nisan ayında Silk and Cashmere’in bambu koleksiyonu tüm doğallığı ve natürel enerjisiyle baharın en hareketli günlerine göz kırpıyor. Koleksiyonun organik dokulardan oluşan parçaları bahardan yaza geçişi en çok teninizin sevmesini sağlayacak.

Dünyanın en doğal dokuları kaşmir ve bambunun natürel birlikteliğiyle tasarlanan koleksiyonda İlkbahar/Yaz modasını etkisi altına alan renkler, canlılıkları arasında kaybolacağınıza dair ipuçları verirken Silk and Cashmere’in Belinda Hırka serisinin göz alıcı renkleriyle her daim farkı hissedeceksiniz. Bambunun cildi yenileyen ve hipoalerjenik yapısı kaşmirin tutkusuyla bir araya gelerek daha önce hiç denenmemiş yepyeni natürel bir moda deneyimi yaratıyor.

Pamuk ve kaşmirin yumuşacık dokularından doğal bir harmoni yaratan Kevin Polo serisi bahar gardırobuna önem veren beyleri yumuşacık dokusuyla sararken, Kevin V Yaka Hırka serin bahar akşamlarınızın natürel kurtarıcısı olacak. Kevin Bisiklet Yaka Kazak ise sokak modasının bu sezon da tartışmasız en çok kullanılan parçalarından denimlerinizin asla vazgeçemeyeceği parça haline gelecek.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe