Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Konforu ve şıklığı birleştiren tasarımlar

Kaliteyi uygun fiyata global marka avantajıyla sunan, rahatlık ve şıklıktan doğan ve ayaktan yukarı tüm bedene rahatlık ve mutluluk yayan ...

Kaliteyi uygun fiyata global marka avantajıyla sunan, rahatlık ve şıklıktan doğan ve ayaktan yukarı tüm bedene rahatlık ve mutluluk yayan Hush Puppies bu sezon da “Gündelik ayakkabıyı ben yarattım” diyecek kadar konuya hakim ve iddialı!

Rahatlık denildiğinde akla ilk gelen markalardan biri olan Hush Puppies ile tarzınızı ortaya koymak, kalıplarınızdan sıyrılmak ve özgürleşirken eğlenmek mümkün.

İpeksi derileri, yumuşacık iç tabanları ve kullanılan teknolojilerle mutluluğu ayaklardan başlayarak yüzlere yerleştirecek bir İlkbahar Yaz Koleksiyonu Hush Puppies tarzını yakalamak isteyenleri bekliyor.

Erkek ürünlerinde bir önceki sezonun en iyilerine, geleneksel siyah, lacivert ve kahvenin tonları olduğu kadar yeşil, açık mavi ve bej gibi yaz renkleri de eklenmiş durumda. Yağlı, nubuk veya baskılı derilerle zenginleştirilen koleksiyonda atom tekniği ile üretilen ayakkabılar kullanıcıya 7/24 esneklik ve hafiflik sunuyor.

Kadın koleksiyonu ise güncel modayı takip eden tüketicilere özel neredeyse baştan sona yenilendi. Parıltılı efektler (altın, gümüş ve roze) kadar yazın pastel tonları (lacivert, pembe, toprak tonları, olmazsa olmaz siyah ve beyaz) da koleksiyona katılarak ürün yelpazesi genişletildi.

Ayrıca ter emen deri astarlar, yumuşak iç tabanlar, hafif eva tabanlar; daha fazla esneklik ve daha fazla hafiflikle gündelik ayakkabıya spor ayakkabı rahatlığı sağlayan BODY SHOE teknolojisi, hafifliği yeni bir boyuta taşıyarak ayağın yükünü minimize eden, bulutlar üstünde yürürken bulut hafifliğinde adımlar sağlayan ZERO G teknolojisi ve adımların doğal akışını özel kıvrımları ile ayağın ergonomik yapısına yayarak tüm yürüyüş koşullarında (yavaş, hızlı koşar adım) maksimum rahatlık minimum zorlama yaratan WAVEREFLEX teknolojisi ile üretilen ürünleri ile Hush Puppies bu yaz hem kadınların hem de erkeklerin vazgeçilmez markası olmaya aday.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi