Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Kadınının feminen ve zarif stilini yansıtıyor

Zamansız stili ile öne çıkan bir kadın tasviri yaratan BEYMEN Collection, 2018 ilkbahar yaz koleksiyonunda safarinin doğal anlatımına altın ...

Zamansız stili ile öne çıkan bir kadın tasviri yaratan BEYMEN Collection, 2018 ilkbahar yaz koleksiyonunda safarinin doğal anlatımına altın dokunuşlarla ışıltı katıyor. 

Abstract sürrealizim ile natürel anlatımın birleştiği, haki, asit yeşili ve kiremit tonlarının ağırlıkta olduğu koleksiyonda, çiçek desenleri şifon ve ipek kumaşların narin siluetlerinde hayat bularak BEYMEN Collection kadınının feminen ve zarif stilini yansıtıyor.

Farklı kültürler ve yeni keşiflerden ilham alan koleksiyonda modern ve yalın tasarımlar, geleneksel anlatımlarla detaylanıyor. Modern estetiği nostaljik dokunuşlarla buluşturan koleksiyonda, özel tasarım siyah beyaz karakalem çizimli gelincik ve zambak deseni, boncuk ve telkâri işlemeler tasarımlara geleneksel bir görünüm katıyor. Dökümlü kumaşlar huzur ve sükûneti yansıtarak koleksiyonun zarif ruhunu vurguluyor. Pötikareler, romantik puantiye çiçek desenleri ve dönem elbiseleri ise geçmiş zamanların nostaljisini sıcak yaz günlerine taşıyor.

BEYMEN Collection plaj grubunda asit yeşili ve lacivert desenli hafif dökümlü triko elbiseler, hırka ve pantolonlar, nostaljik nakışlarıyla koton vual elbise ve etekler öne çıkıyor; modern ve şık mayo-bikini grupları ise BEYMEN Collection kadınının feminen ve zarif tarzını plajlara taşıyor.

BEYMEN Collection 2018 İlkbahar - Yaz kadın Koleksiyonu, zarif ve entelektüel kadınlara yaz boyunca yeni keşiflerine eşlik edecek yalın ve sofistike tasarımlar sunuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe