Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Şıklığa simsiyah adımlar

Dünya trendlerini cazip fiyat avantajlarıyla kadınların beğenisine sunan Butigo, zarif ve feminen tasarımları siyah rengin asaletiyle buluşt...

Dünya trendlerini cazip fiyat avantajlarıyla kadınların beğenisine sunan Butigo, zarif ve feminen tasarımları siyah rengin asaletiyle buluşturuyor. Sevilen renk siyahı tasarımlarına en modern biçimde yansıtan Butigo, modern kadının adımlarını şıklığa biraz daha yaklaştırıyor.

Ayakkabı trendlerini cazip fiyat avantajlarıyla sunan Butigo, vazgeçilmez trend siyah ayakkabılarıyla modeliyle şehirli kadının modern tarzına hitap ediyor. Hem gündüz hem de gece için şık alternatiflerin yer aldığı koleksiyonlarıyla Butigo, tasarımlarında kadınların farklı tarz ve kombinlerde kullanabileceği ayakkabı çeşitliliğini ön planda tutuyor. İş yerinde, gece dışarı çıkarken, tatilde, hafta sonunda, giyilebilecek modeller sunan Butigo dünya trendlerini de koleksiyonuna yansıtıyor.

Koleksiyonda yer alan rugan, süet ve deri detayların hakim olduğu modeller ile dikkatleri hem şık hem sportif tarzı seven kadınların üzerine çekiyor.

Siyah sneakerler günlük yaşamında rahatlıktan ödün vermeyen aynı zamanda da günün her anı şıklığıyla dikkat çekmek isteyen kadınların kombinlerine eşlik ederken, topuklu botlar özgün stilini kıyafetlerine yansıtan kadınların şıklığına simsiyah bir şıklık katıyor

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe