Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Yazın Tüm Renkleri İlkbahar & Yaz Koleksiyonunda

Erkek giyiminin öncü markası EFOR, 2018 İlkbahar & Yaz sezonunda iddialı, renkli ve çarpıcı koleksiyonuyla damga vurmaya hazırlanıyor. E...

Erkek giyiminin öncü markası EFOR, 2018 İlkbahar & Yaz sezonunda iddialı, renkli ve çarpıcı koleksiyonuyla damga vurmaya hazırlanıyor. EFOR’un en kaliteli kumaşları kullanarak hazırladığı koleksiyon, modern, casual ve aynı zamanda sadelik içeriyor.

Erkek giyiminin trendleri belirleyen markası EFOR, 2018 İlkbahar & Yaz koleksiyonu ile moda sektöründeki iddiasını bir kez daha ortaya koyuyor. En kaliteli kumaşların seçilerek tasarlandığı koleksiyon tamamen Türk üretimi olma özelliği taşıyor. Modernize edilmiş klasik çizgilerin yanı sıra, sadelik içeren casual tarzıyla da ön plana çıkan tasarımlar, stil sahibi erkeklerin bu yaz vazgeçilmezi olacak.

EFOR İlkbahar/Yaz koleksiyonu adeta bir gökkuşağı gibi çok çeşitli renk ve desenleri tüketicileriyle buluşturuyor. Mavi, yeşil, bej, pembe, kırmızı gibi canlı renkler ve tonlarının yanı sıra yazın vazgeçilmezi ve bu sezonun favori rengi beyaza da dolabınızda yer açmanız gerekiyor. Beyaz jean pantolondan ayakkabıya kadar EFOR’un pek çok ürün grubunda beyazın asaleti hissediliyor. Sezonda ayrıca detaylarla modernize edilen takım elbiseler ve spor ceketler keten gömleklerle ve baskılı tişörtlerle kombinleniyor.

Efor’un damatlık ve özel günler koleksiyonu ‘Black’ ise bu yaz evlenenler için son trendleri ve rahatlığı bir arada sunuyor. 42 parçadan oluşan koleksiyonda siyah ve beyazın yanı sıra krem, gümüş gri, bordo, parlament mavisi gibi farklı renklerdeki damatlıklarda kendinden desenli kumaşlar kullanılmış. Yaz gecelerine özel terletmeyen kumaşla, çıkarabilir saten ve şal yakalar, şık ve göz alıcı papyon, kravat ve mendillerle tamamlanıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi