Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

İlkbahar/yaz sezonuna dinamik bir giriş yapıyor…

Her biri alanın lideri, dünyaca ünlü spor markalarını çatısı altında buluşturan Sportive, kendi adını taşıyan özel markasıyla ilkbahar/yaz s...

Her biri alanın lideri, dünyaca ünlü spor markalarını çatısı altında buluşturan Sportive, kendi adını taşıyan özel markasıyla ilkbahar/yaz sezonuna dinamik ve konforlu bir giriş yapıyor.

Baharı müjdeleyen renklerin ve çiçek desenlerinin etkisinde olan kadın koleksiyonunda yer alan tayt, bra ve t-shirt’ler; kadınların spor yaparken kendilerini iyi hissetmesini sağlayan fonksiyonel detaylarla zenginleşiyor. Toparlayıcı etkiye sahip taytlar kadınları daha fit bir görünüme kavuştururken, bra ve t-shirtler de enerjik renk ve desenleriyle spor yapmayı keyifli hale getiriyor.

Sportive’in siyah ve gri hakimiyetindeki erkek koleksiyonunda ise, farklı renk birliktelikleriyle dikkat çeken basketbol şortu, t-shirt, eşofman altı ve sweatshirt gibi ürünler yer alıyor. Rahatlığıyla ön plana çıkan koleksiyonda performansa dayalı ürünlerin yanı sıra, günlük kullanıma uygun parçalar da bulunuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi