Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Yaz 2018 Koleksiyonu Pratik, Cool ve Çok Renkli

United Colors Of Benetton 2018 yaz koleksiyonu ile sizi farklı şehirlerde açık hava yolculuklarına çıkarmaya hazırlanıyor.  Kolay, renkli ...

United Colors Of Benetton 2018 yaz koleksiyonu ile sizi farklı şehirlerde açık hava yolculuklarına çıkarmaya hazırlanıyor. 

Kolay, renkli ve cool bir duruş olarak tasarlanan bu yeni koleksiyon bir seyahat severin gardırobu olarak tasarlanırken seçeceğiniz kombinler ile kendinizi güneşli bir şehirde, bir çölün ortasında ya da rengârenk bir ormanın içerisinde hissedeceksiniz.

7/24 giyilebilecek tasarımları ile kadın modasını yeniden yorumlayan United Colors Of Benetton, yeni koleksiyonu ile hem şehirde hem de kumsalda kadınların vazgeçilmezi oluyor.

Uçan kelebek tasarımlarıyla güncellenen ve bahardan yaza devam eden klasikleşmiş Saint Tropez stili Vichy elbiseler ön plana çıkarken, fırfırlı straplez üstler ve çingene elbiseleri hippi kesimli kotlarla, etekler ve çan eteklerle kombinlenebilir. Papatya baskılı ürünler, kolsuz fırfırlı ve belden kuşaklı elbiseler feminen çizgileri ile bu yaza damga vurmaya hazırlanıyor. Bu görünüme eklenecek düz sandallarla kombinlerinize modern bir görünüm katabilirsiniz.

Puantiyeli ya da dantel elbiseler, romantik gömlekler, keten bluzlar ve bilezikler, ahşap tutmalı örgü çantalar bu yazın olmazsa olmazları olarak romantiklerin vazgeçilmezi olurken daha sert bir stil arayanların tercihi kolsuz üstler, palmiye baskılı veya kat kat transparan şifondan oluşan elbiseler olacak. Yakalara iliştirilen püsküller ve omuzlardaki ayrımlar ise kombinlere modern bir hava katacak.

Yeşil, kırmızı, zeytin ve koyu sarı tonlarındaki örgü kazaklar serin yaz akşamlarının ve açık hava aktivitelerinin vazgeçilmezleri arasına girecek… Yazın aşk dolu karşılaşmaları, deniz kenarı partilerinin en havalısı olmak isteyenler içinse floral desenlerle güçlü ve enerji dolu küçük üstler, üst üste fırfır kollu gömlekler, volanlı Bohem elbiseler ve yüksek belli pantolonları tercih edebilir. Daha sade bir tasarım tercih edenler ise turkuaz tonlarında pliseli elbiseler, maxi etekler ya da elegant palazzo tarzı pantolonları mini üstlerle, gömleklerle ya da kısa ceketlerle kombinleyerek kullanabilirler.


Modern Zaman Kaşifi Benetton Erkekleri

2018 yazında erkeklerin en çok tercih edeceği kombinlerin başında doğal ipliklerden oluşan polo ve koton tişörtlerin yelekler, jileler ve kargo pantolon eşleşmeleri geliyor. Açık kırmızı, okyanus mavisi ve tropiklerin renklerini uyandıran parlak pembe ve yeşil tonları ile egzotik bitkilerden ve çiçeklerden ilham alan sarı ve turuncu tonlarını, toprağı simgeleyen yeşil ve gri tonlarıyla birlikte erkekler için maskülen bir koleksiyon sunuyor. Stil ve modern parçalardan oluşan koleksiyonda fonksiyonel, geniş ceplere ve kayışa sahip ceketler, jakar ve iplikleri boyalı kotondan yapılan rahat blazerlar, baskılı bomber ceketler ön plana çıkarken büyük logolar, başlıklar, fermuarlardan oluşan yaz sweatshirt’leri koleksiyonda yerini aldı.

Beylerin vazgeçilmezi United Colors Of Benetton trikoları; vücudu sarmayan yuvarlak yaka tişörtler, üstler ve degrade renklerde pololar koleksiyonun en can alıcı parçaları olarak ön plana çıkıyor. Üst üste giyilen kıyafetler ve özgürlüğü simgeleyen ürünleri ile minimal bir şıklık sunan yaz koleksiyon büyük cepli yumuşak kotondan üretilen kargo pantolonlar, slim fit pantolonlar, palmiye baskılı uzun bermudalardan oluşuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi