Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Kadınların Victoria’s Secret dünyasına girişi

Baharı çağrıştıran pastel renkler ve kadınların vazgeçilmezi olan dantel detayları Victoria’s Secret’ın yepyeni Dream Angels koleksiyonunda ...

Baharı çağrıştıran pastel renkler ve kadınların vazgeçilmezi olan dantel detayları Victoria’s Secret’ın yepyeni Dream Angels koleksiyonunda kendini gösteriyor.

Gelin adayları ve kendini özel hissetmek isteyen kadınlar, yeni Dream Angels koleksiyonunda baştan çıkarıcı detayları keşfetmeye hazırlanıyor.

Bahar aylarına imzasını atan Dream Angels koleksiyonu; baştan çıkarıcı detaylar ve pastel renklerin sakin ihtişamı ile bir araya geliyor. Koleksiyondaki detaylar, kadınların Victoria’s Secret dünyasına girişini keyfe dönüştürüyor.

Straplez sütyenlerin kaymayan özel tasarımı zarif dantel modellerlebütünleşiyor. Ezber bozan sırt detayları, baharı karşılarken günlük stilinize yeni bir soluk getiriyor. Yokmuş hissi yaratan hafiflik, bu koleksiyonda benzersiz destek ile bir araya gelerek muhteşem bir görünüme ulaşmanızı sağlıyor. Sezonun trend renklerine açık tonların zarafeti eşlik ediyor. Dışarıda da rahatlıkla giyilebilecek modellerin bulunduğu iç giyim koleksiyonu trendleri takip edenler için harika bir alternatif olmaya hazırlanıyor. Düğün sezonunda da romantik dantel detayları ve zarif renkleriyle gelinlerin de vazgeçilmezi olmaya aday.

Dream Angels koleksiyonu, uyumlu külot modelleri ile birlikte Victoria’s Secret mağazalarında kadınların keşfini bekliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe