Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Güneş mevsiminin hayata egemenliği

Yazın ilk günlerinde sahile ayak bastığınız o anı hayal edin. Yamaçlarda açan çiçeklerin kıyıya taşınan taze kokusu burnunuza dolarken ayakl...

Yazın ilk günlerinde sahile ayak bastığınız o anı hayal edin. Yamaçlarda açan çiçeklerin kıyıya taşınan taze kokusu burnunuza dolarken ayaklarınızın altındaki kumların serinliğini… İnatçı yaz ikindilerinin gün batımından rol çaldığını…

Orleber Brown 2018 İlkbahar/ Yaz Koleksiyonu’nda yer alan yeni renk ve desen seçimleri, 1960’ların klasik Amerikan sörf görsellerine atıfta bulunuyor. Yeni desenlerde güneş mevsiminin hayata egemen olduğu, sakin bir havuz başında arkadaşlarla geçirilen tasasız bir öğleden sonra resmediliyor.


Doğal tonlar ve yazla özdeşleşmiş klasik pastel tonları, şeftali ve papatyadan ilham alan yumuşak sarı ışıltılarla canlanıyor. Üzümün zengin ve yoğun rengi, günbatımı pembesi kamelyanın yumuşak tonlarıyla dengeleniyor. Doku, hafif ketenden yeni iki renkli pike kumaşlarına kadar çeşitlilik gösteren koleksiyonun, temel unsurunu oluşturuyor.

Koleksiyonda, üstün kalite İtalyan merinosu gibi klasik malzemeler ağırlığını koruyor ve lüks havlu kumaştan yakası düğmeli Oliver modelinin yeniden yorumu kendine yer buluyor.

Spor ürün gamı da büyümeye devam ediyor ve bu sezon, teknik kumaşlar, retro esintili renk ve kombinasyon detaylarıyla buluşuyor.


Gofre kumaştan önden cepli şort, Boston ve modern deniz şortu, Basset gibi yeni bahar modelleri de koleksiyona yeni katılanlar arasında yer alıyor.

Dış giyim serisinde, teknik detaylarla bezeli Murdoch ve Middleton cekete merhaba derken Edgar blazer’a yapılan şık pike dokunuşla da koleksiyona sezonun ruhu aşılanıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe