Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Yeni sezonda hayallerinize adım atın!

Farklı kadın profillerinden ilham alarak hazırladığı koleksiyonu ile dikkat çeken Butigo, şıklığı ve feminenliği tüm tasarımlarına yansıtıyo...

Farklı kadın profillerinden ilham alarak hazırladığı koleksiyonu ile dikkat çeken Butigo, şıklığı ve feminenliği tüm tasarımlarına yansıtıyor. Sezon trendlerini yansıtan modelleri kadınlara ulaşılabilir fiyatlarla sunan Butigo bahara; pastel tonlar, pembeler, dore ve lamelerle merhaba diyor.

Yaz mevsimi ile birlikte Butigo’nun; troklu, incili, ışıltılı, metalik ve üç boyutlu modellerin yanı sıra dünya trendi “feminen” sneaker’ları tarz sahibi kadınların tercihi olacak.

Doğal detaylar ön planda!

Hem gündüz hem de gece için şık alternatifler sunan marka, tasarımlarında kadınların farklı tarz ve kombinlerle kullanabileceği ayakkabı çeşitliliğini ön planda tutuyor. Butigo’nun 2018 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’nda; zincir-zımba-metal detaylar, bant oyunları, ışıltılar ve metalik etkilerin hâkimiyetindeki onlarca modelin yanı sıra zarif dokunuşlu nakış işlemeli ve military modeller de yeni sezonun alternatifleri arasında yerini alıyor.Butigo; zımba, toka, taş, boncuk ve üç boyutlu detaylarla süslenen sandalet ve terlik modelleriyle de yaz sezonunda oldukça iddialı.

Yeni sezonda sneaker’lar çok havalı!

Butigo 2018 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu’nda yer alan şık ve havalı sneaker’lar ise, aktif yaşamla birlikte rahatlığı ön planda tutan kadınlara hitap ediyor. Gün geçtikçe topuklularını bir kenara bırakıp, hem trend hem konforlu sneaker’ları tercih eden kadınları, yeni sezonda birbirinden tarz modeller karşılıyor. Artık yürüyüşe, alışverişe, işe veya gece eğlencesine sneaker‘la gitmek mümkün. Günün her saatinde her tarz kıyafete uygun Butigo’nun feminen sneaker’ları da yeni sezonla birlikte çok daha havalı ve gösterişli. Yeni sezonda konforun en cool hali olan Butigo’nun siyah/gri simli yıldız ve taş detaylı çorap sneaker’larını, kadınlar ister etek ister pantolonlarıyla kombinleyerek stilleriyle fark yaratacaklar. Butigo’nun kalın tabanlı sneaker’ları ise 2018 yılının en trend sokak adımlarından biri olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.. Üstelik en cool şekilde! İster mini kot eteğinle ister spor pantolonlarınla kombinleyebileceğin çorap sneakerlar sokak stilinde fark yaratacak!. Üstelik en cool şekilde! İster mini kot eteğinle ister spor pantolonlarınla kombinleyebileceğin çorap sneakerlar sokak stilinde fark yaratacak!

Butigo’nun yeni koleksiyonu, birçok farklı tarzı bir araya getiren yüzlerce modeliyle şehirli kadının modern tarzına hitap ediyor. Sezonun en öne çıkan trendlerinden biri olan ‘metal etki’, Butigo’nun parlak ve ışıltılı materyallerin bir arada kullanıldığı kalın tabanlı modelleriyle kendini gösteriyor. Butigo’nun spor taban sandaletleri ise birbirinden iddialı tasarımları ile zamanın moda çizgisini taşıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe