Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Mükemmel sütyen nasıl bulunur? Mükemmel sütyen rehberi

Stil ve kalitenin adresi Marks & Spencer iç giyim danışmanlarının verdiği bra-fit hizmeti, sektörde farklılık yaratırken “konforlu ve ra...

Stil ve kalitenin adresi Marks & Spencer iç giyim danışmanlarının verdiği bra-fit hizmeti, sektörde farklılık yaratırken “konforlu ve rahat iç giyim” anlayışına yeni bir bakış açısı getiriyor!

Her tarza hitap eden, iç giyimin fark yaratan adreslerinden Marks & Spencer’ın her vücut tipine ve kullanımına uygun farklı kesimlerdeki sütyen modelleri ile görünümünüzü kusursuz kılabilirsiniz.

Doğru sütyeni seçmek sandığımızdan daha önemli! Bu konuda yapılan yanlışlar, sadece nasıl göründüğümüzü etkilemiyor, bedenimize de zarar verebiliyor. Marks & Spencer, bu hataların önüne geçmek için mağazalarında müşterilerine sunmak üzere özel bir sütyen rehberi hazırladı ve bra-fitter hizmetini hayata geçirdi.

Marks & Spencer mağazalarında hizmet veren özel “brafitter” iç giyim danışmanları doğru iç giyim ölçünüzü alarak kendi bedeniniz hakkında gerçekçi bilgiler veriyor. Bu bilgiler eşliğinde de doğru sütyeni seçmeyi mümkün kılıyor.

İç giyim koleksiyonunda bulunan 400 farklı sütyen çeşidinden size en uygun olanını “brafitter” iç giyim danışmanlarıyla seçmek için Nisan ayında “Marks & Spencer” mağazalarına uğramayı unutmayın!

Marks & Spencer İç Giyim Koleksiyonundan Fonksiyonel Sütyenlere Dair Bilgiler

Özel elastikli yapısı sayesinde sütyeni sabit tutan dekolteli kıyafetlerinizin kurtarıcı parçası straplez sütyenler, size gün boyu konforlu hissettirecek balensiz sütyenler gardıropların olmazsa olmaz parçaları arasında yer alıyor. Daha doğal bir görünüm isteyenler için ise balensiz sütyenler ön plana çıkıyor. Yumuşak cupları sayesinde günlük hayatta kullanmak için ideal T-shirt sütyenler ise rahatlığından ödün vermeyenlerin tercihlerinden oluyor. İçindeki dolgu malzemesi sayesinde destekli sütyenler, göğüs dekoltenizi mükemmel kılmaya yardımcı oluyor. Ekstra yumuşak dokusu ve kaymayan kenarlara sahip toparlayıcı sütyenler ise göğsünüzü tamamen sararak zarif bir görünüme kavuşturuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe