Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Yazı Summer Jeans hafifliğiyle yakala!

Bu yaz sokaklarda COLIN’S Summer Jeans havası esecek. COLIN’S’in yeni nesil jean kumaşı ve üretim teknikleri ile tasarladığı koleksiyon, sıc...

Bu yaz sokaklarda COLIN’S Summer Jeans havası esecek. COLIN’S’in yeni nesil jean kumaşı ve üretim teknikleri ile tasarladığı koleksiyon, sıcak yaz günleri için hafifliği ve rahatlığı ile ön plana çıkıyor. 

Summer Jeans, ince kumaşı ile günün her saati jean pantolonundan vazgeçemeyenlerin kalbini fethedecek. Hafif dokusu ve konforlu fitleri ile dikkat çeken COLIN’S Summer Jeans sağladığı his ve görünüm ile vazgeçilmeyecek bir jean şıklığı sunuyor.

Summer Jeans Kolesiyonu’nda kadınlar için düz paça ve orta bel modeli ile öne çıkan 792 MILA ile dar paça ve yüksek bel kesimi ile dikkat çeken 760 DIANA yer alıyor. Yazın da rahatlıkla Jean giymek isteyen kadınlar için tasarlanan koleksiyon yüksek topuklularla günlük iş yaşamında, sandalet ve spor ayakkabılarla ise tatilde kadınların kurtarıcısı oluyor. Koleksiyonun renk seçenekleri arasında açıktan koyuya 3 farklı indigo ve siyah renk alternatifi bulunuyor.

Summer Jeans koleksiyonunda erkekler için de buz mavisinden orta indigo renklerine ve siyaha uzanan alternatifli bir renk skalası mevcut. Koleksiyonda yer alan ince ve yumuşak dokulu pantolon ve şortlar COLIN’S’in tüm erkek Jeans modellerine uyarlandı. Yazın en sıcak günlerine rahatlıkla eşlik edecek Jean’lerle espadriller, hasır şapkalar ve hawai gömlekler bir arada kullanılıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi