Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Annelere zahmetsiz bir şıklık vadediyor

Stiliyle her mevsimde bir adım önde olmak isteyenlerin markası Banana Republic, farklı ürün gruplarından zarif ve seçkin parçalarıyla Annele...

Stiliyle her mevsimde bir adım önde olmak isteyenlerin markası Banana Republic, farklı ürün gruplarından zarif ve seçkin parçalarıyla Anneler Günü için hediye arayışında olanların ilk adresi oluyor.

Banana Republic’in İlkbahar-Yaz sezonunda yer alan birbirinden göz alıcı parçalar Anneler Günü için çok çeşitli hediye alternatifi sunuyor. Rahatlık ve şıklığın bir araya geldiği modern takımlar, blazerlar, elbiseler ve pantolonlar annelerinizin gardırobunda öne çıkan parçalar olmaya aday.

Koleksiyonda yer alan, her tarza hitap eden çizgili, asimetrik veya düz elbiseler özellikle güneşli yaz günlerinde annelerinizin bir numaralı tercihi olabilir. Her sezonun gözdesi olan klasik, boyfriend gibi farklı kesimlerle her kombine uyum sağlayacak blazer ceketler ise annelere zahmetsiz bir şıklık vadediyor.

Hem enine hem de boyuna esneyebilen, Banana Republic’in en popüler parçası olan sloan kesim pantolonlar floral desenleri ile hareketi ve canlılığı seven anneler için ideal bir seçim olabilir. Gün boyu tarz görünmek isteyen anneler için ise, son dönemlerin en trend parçalarından bomber ceketler göze çarpıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe