Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Türkiye’nin İlk Ayakkabı Moda Dergisi Shoe Life

Türkiye’nin ilk ayakkabı moda dergisi Shoe Life, stili ve özgün tasarımıyla Nisan ayında yayın hayatına başladı.  Türkiye Ayakkabı Sanayic...

Türkiye’nin ilk ayakkabı moda dergisi Shoe Life, stili ve özgün tasarımıyla Nisan ayında yayın hayatına başladı. 

Türkiye Ayakkabı Sanayicileri Derneği (TASD) sponsorluğunda, deneyimli bir kadronun hazırladığı, moda ve aktüalite dergileri arasında referans alınacak olan Shoe Life sokak stili, dijital dünya, ünlüler ile özel röportajları okuyucuyla buluşturacak. Bu yıl iki defa, İlkbahar/yaz ve sonbahar/kış sezonları için çıkacak olan dergi önümüzdeki yıldan itibaren ise üçer aylık dönemlerde, dört kez yayınlanacak

Shoe Life; ayakkabının dünden bugüne hikayesini, gelişimini, ayakkabı tutkunlarına önemli tüyoları, modayı, Türk ve dünya trendlerini sayfalarına taşırken çizimden üretime yerli markaların serüvenini de okuyucusuyla buluşturacak.

Ayakkabı markalarının önde gelen isimleriyle röportajlar ve ayakkabıya dair her şeyin olacağı Shoe Life dergisinde, sezonun modası olan ürünler, şık kombin seçenekleri, trendler, kültür sanat, gezi gibi güncel konular ve ayakkabı kültürü yer alacak.

Derginin İlk Sayısında Neler Var?

Shoe Life, ilk sayısında ayakkabı tutkusunun peşinden giderek, dünyaca ünlü İtalyan tasarımcı Alberto Guardiani ile çok özel bir röportaja yer verdi. Nike Amerika’nın yetenekli Türk tasarımcısı Safa Şahin, Hotiç’in erkek ayakkabı tasarım yöneticisi Burçin Erdoğan, sandaletle de şık olunabileceğini gösteren Gözde Güreralp ve Merve Müftüoğlu, Beymen Ürün Geliştirme Müdürü Merve Saçu ve İnci Deri Kreatif Direktörü Gamze Saraçoğlu derginin diğer konukları.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe