Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Pike Takımı

Gelin çeyizlerinin vazgeçilmezi olan pike takımı modelleri, sadece gelin çeyizleri için değil yanı zamanda başka amaçlar için de kullanılm...

Gelin çeyizlerinin vazgeçilmezi olan pike takımı modelleri, sadece gelin çeyizleri için değil yanı zamanda başka amaçlar için de kullanılmaktadır. Model farklı olduğu zaman kullanılacak amacı da farklılaştırmak ta mümkün olacaktır. Fakat süslü ve gösterişli çoğu takım özellikle yeni gelin evleri için tercih edilmektedir. Aslında böyle bir sınırlama yoktur her evde kişinin zevkine göre de süslü ve gösterişli pike takımlarının kullanımı mümkün olmaktadır. Değişik model ve pike takımları hakkında tüm detayları aktaracağız.

Son Dönemde En Çok Tercih Edilen Fantezi Tarzı Pike Modelleri

Yeni gelin veya fantezi tarzı pike takımları gösterişi seven bayanların da en çok tercih ettiği modeller arasında yerini almaktadır. Özellikle kristal taş işlemeli olan pike takımı modelleri en beğenilenler arasında yerini almaktadır. Ayrıca kristal taşlar dışında swarovsk, inci, boncuk işlemeli modellerde bulunmaktadır. Bu taş işlemeli modellerin çoğu kişilerin zevkine göre farklı dizaynlar ile sunuma hazırlanmıştır. Ayrıca pike takımı konusunda alınacak birçok takımı yatak örtüsü olarak da kullanmak mümkün olmaktadır. Pike takım modeline göre kullanım alanları

  • İlk olarak süslü, taşlı ve gösterişli modeller hem yatak örtüsü hem de pike olarak kullanmak mümkün olmaktadır.
  • Saten ve özellikle sıcak renk takımlar ise genellikle yatak örtüsü olarak kullanılmayı uygun görülür
  • Kalın ve iki katlı spor ve penyeden yapılmış olan pike takımları ise genellikle kış aylarında koltukta hafif şekerleme yapmakta kullanılır.
  • Kaputune veya keten kumaştan yapılmış olan pike takımları da yaz aylarında üste örtmek için genellikle tercih edilir.

Tüm model ve tasarımlar kendi içlerinde yerleri ayrı olsa da siz istediğiniz gibi kullanma özgürlüğüne sahipsiniz. Yalnız alırken yine de size kullanış sağlayacak bir ürün tercih etmenizde fayda vardır.

Pike Takımı İçin En İdeal Renkler

Renkler genellikle zevk meselesi olsa da pike takımı için aslında ağır duran bir iki renk tercihi bulunuyor. Özellikle saten takımlar için; kırmızı, siyah ve saks mavisi çok sık tercih ediliyor. Ayrıca penye pike takımlarında ise; pembe, yeşil, beyaz veya çeşitli renklerin bir arada toplanmış olan desenli takımlar oldukça sık kullanılanlar arasında oluyor. Bir de keten takımlarda ise en çok tercih edilen renk; bej, kırık beyaz ve hardal tonları oluyor. Fakat buradaki en önemli detay özellikle yatak örtüsü olarak kullanılacak ise; odanın eşya ve renkleri ile uyum içerisinde olmasıdır. Odayla bütünleşmesi farklı bir hava yaratacaktır.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe