Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Geleneksel gelinlik anlayışına bir başkaldırı

Farklı ve enerjik, yeni nesil gelinler için benzersiz gelinlikler yaratma misyonuyla yola çıkan Project.Bridal, dünyadaki “indie bridal” akı...

Farklı ve enerjik, yeni nesil gelinler için benzersiz gelinlikler yaratma misyonuyla yola çıkan Project.Bridal, dünyadaki “indie bridal” akımına Türkiye’den bir cevap olarak doğdu. 

Gelinlikte kuralları ortadan kaldıran Project.Bridal, tasarımlarıyla stil sahibi ve özgür ruhlu kadınlara alışılanın ötesinde, kendilerini en iyi şekilde ifade edebilecekleri gelinlikler sunuyor.

Her kadının birbirinden farklı olduğu ve hayatlarındaki en önemli günde giyecekleri tasarımların da bunu yansıtması gerektiği felsefesiyle yola çıkan Project.Bridal, stil sahibi ve özgür ruhlu kadınlar için alışılagelmiş gelinlik anlayışının dışına çıkarak gelinlik tasarımlarına yeni bir soluk getiriyor. Günümüzde her alanda var olan çeşitliliğin gelinlik koleksiyonlarında kendini gösterememesini sorgulayan Project.Bridal, dünyadaki “indie bridal” akımına Türkiye’den bir cevap olarak doğdu.

Mayo üzerine giyilebilen iddialı gelinlikler

Project.Bridal geleneksel gelinlik standartlarının dışına çıkmak isteyen her kadının kendini yansıtan bir gelinlik bulabilmesini amaçlıyor. Romantik ve feminen parçaların, asi ve modern bir yaklaşımla yorumlandığı koleksiyonda yer alan gelinliklerin her biri, yüksek terzilik anlayışıyla elde dikiliyor. Tasarımlar arasında sezon modasına gönderme yapan korseli ve manşetli modeller, saten slip dress’ler, mayo üzerine giyilebilecek iddialı gelinlikler öne çıkıyor. Tamamlayıcı olarak farklı duvak tasarımları, el yapımı takı ve saç aksesuarları da yer alıyor.

Kişiye özel tasarım servisi de veren Project.Bridal, kır düğünü, deniz kıyısı seremonileri, destinasyon düğünleri gibi alternatif mekanlarda, kendi kişisel stilini yansıtan, avangart tasarımlarla gelin olmak isteyen eğlenceli, özgür ruhlu kadınlara, zamanın ötesinde tasarımlar sunuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe