Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

OXXO’dan 25. Yılına Özel Koleksiyon

Her yıl hazırladığı koleksiyonlara genç, dinamik, enerjik stilini yansıtan OXXO, bu yıl 25. yılını kutluyor. Bu büyük heyecanı hazırladığı ö...

Her yıl hazırladığı koleksiyonlara genç, dinamik, enerjik stilini yansıtan OXXO, bu yıl 25. yılını kutluyor. Bu büyük heyecanı hazırladığı özel koleksiyon ile kullanıcıları ile paylaşan OXXO; 25. Yıl Özel Koleksiyonu’nda yeni renk birliktelikleri, materyaller ve formları bir arada kullandı.

25. Yıl Koleksiyonu'nda tüm güncel detaylar bir arada

İlk mağazasını 1993 yılında İstanbul'un ilk alışveriş merkezi Galleria'da açan OXXO; bugün Türkiye’ de 29 mağaza ve yurt dışında 180 noktada tüketicilerine şık, trendy ve kaliteli ürünler sunuyor. Bu yıl 25. yılını kutlayan moda markası; çeyrek asrı geride bırakmanın gururu ile hazırladığı kapsül koleksiyonundaki detaylar ile enerji dolu desenler ve dantellerden oluşan yeni bir hikaye yazıyor.

Çiçek desenlerinin ve çok renkli şeritlerin ağırlıklı olarak kullanıldığı koleksiyonda etek, pantolon ve cut out toplardan oluşan setler öne çıkıyor. Sezonun trendlerinden olan off- shoulder kesimler tek omuz formlarla birleşerek elbise ve tulumlarda hayat buluyor. Yeni sezonun olmazsa olmaz parçalarından olan şortlar ve cut out pantolonlar ise yeni formları ve trend detayları ile koleksiyondaki yerini alıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe