Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Bu mevsim çok canlı ve dinamik geçecek!

İkonik giyim markası Gap, yaz koleksiyonunda yer alan rahat, modern ve trend parçalarıyla güneşli yaz günlerine hareket getiriyor. Sımsıcak ...

İkonik giyim markası Gap, yaz koleksiyonunda yer alan rahat, modern ve trend parçalarıyla güneşli yaz günlerine hareket getiriyor. Sımsıcak yaz renklerinin yerini aldığı koleksiyonla bu mevsim çok canlı ve dinamik geçecek!

Gap’in yıl boyu serin kullanım efekti veren hafif kumaşlarla tasarlanan koleksiyonunda her yaştan her tarza uygun parça bulmak mümkün. Maksimum hareket özgürlüğü sağlayan enerjik denim’lerden, zengin renklerdeki chino’lara, khaki’lerden, şortlara ve keten parçalara kadar uzanan popüler çizgilerden oluşan geniş ürün yelpazesi ile şıklık ve rahatlık bir arada sunuluyor.

KADIN KOLEKSİYONU

GapFit koleksiyonundaki Breath kumaşı özelliği ile nefes alabilen dokusu sayesinde sporu konfor ve rahatlıkla bir araya getiriyor. Stüdyodan sokağa, sporun her anında üzerinizde taşımak isteyeceğiniz koleksiyonda yer alan vücut toparlayıcı özelliği olan Sculpt tayt modelleri ile konforu her daim hissedeceksiniz.

Koleksiyonda öne çıkan canlı beyaz, krem denim jeanlar ve ceketler, chinolar, desenli elbiseler, etekler, tişörtler, yazı karşılamak için en uygun tercihlerden olacak. Keten ve pamuklu parçaların yanı sıra tığ işli ve dokulu üstler de koleksiyona hareket katıyor. Her gardırobun vazgeçilmezi, uzun, midi ve kısa boy seçenekleriyle tropikal baskılarla süslü çeşit çeşit elbiselerle dopdolu bir sezon sizleri bekliyor!

ERKEK KOLEKSİYONU

Yaz aylarının en sade ve kurtarıcı parçası beyaz tişört bu sezon da Gap’in gözde parçalarından. V yakadan bisiklet yakaya pek çok seçeneği ile şık ve rahat kombinlerinizin tamamlayıcısı olacak.

Bunun yanı sıra yaz günlerinin vazgeçilmezi şortlar, polo tişörtler, gömlekler ve chino pantolonlar erkeklerin gardırobunun vazgeçilmezi olacak.

ÇOCUK VE BEBEK KOLEKSİYONU

Çocukların canlılığını ve hareketliliğini, koleksiyonlarına da yansıtan Gap, bu sezonu da renkli ve enerjik ürünleriyle karşılıyor. Merakla beklenen A STARWARS STORY filminin bu yaz gerçekleşecek lansmanından esinlenerek tasarlanan Chewie and Friends koleksiyonu mağazalarda yerini alacak. Hem çocuk hem de bebekler için pek çok modelin yer aldığı koleksiyon, özgün tasarımlarıyla çocuklarınızın severek giyeceği alternatifler sunuyor.

Kırmızı, mavi ve beyaz renklerinin hakim olduğu tasarımlarda ikonik logolu parçalar ve denimlerin yanı sıra, tişört, şort ve elbiseler de koleksiyona eşlik ediyor. Ayrıca Disney’in renkli karakterleri Mickey ve Minnie de koleksiyonda çocuklarınız için eğlenceli bir seçenek oluşturuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe