Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Ahu Yağtu ile 2018 Yaz koleksiyonu

Zamansız şıklığın adresi Marks & Spencer, marka dostu olarak seçtiği, stiliyle dikkatleri çeken Ahu Yağtu ile 2018 Yaz koleksiyonunu keş...

Zamansız şıklığın adresi Marks & Spencer, marka dostu olarak seçtiği, stiliyle dikkatleri çeken Ahu Yağtu ile 2018 Yaz koleksiyonunu keşfetmeye davet ediyor.

Marks & Spencer, İlkbahar-Yaz koleksiyonlarının zamansız parçalarını oyuncu ve stil ikonu Ahu Yağtu’nun vintage ruhunu yansıtan stiliyle yorumlayarak, moda severlere ilham kaynağı olmaya devam ediyor.

Ünlüİngiliz ikonik marka Marks & Spencer, “Hayatı İyi Yaşa” mottosuyla, herkesi hayatlarındaki anları özel kılmaya ve sevdikleriyle beraber diledikleri gibi yaşamaya teşvik ediyor.

Hayattan keyif alan, her anını dolu dolu ve kaliteli geçirmeyi hedeflediğini belirten Ahu Yağtu, Marks & Spencer yaz koleksiyonundan en trend parçaları kendi stilyorumu ile sunarken, anneler günü için de hediye önerilerinde bulunacak.

Her kadının gardırobunda olması gereken zamansız parçalar ile günümüz modasını yakalayan modern tasarımlar muhteşem bir uyumla sunulduğunun altını çizen Ahu Yağtu, bu yaz Marks & Spencer’dan stil önerisi ipuçlarını paylaşmaya devam edecek.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe