Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Balık tutkunlarına özel geliştirildi

Spor giyimin üstün performans markası Columbia’nın balık tutkunlarına özel geliştirilen PFG serisi ile güneşin ve denizin keyfini çıkarın. G...

Spor giyimin üstün performans markası Columbia’nın balık tutkunlarına özel geliştirilen PFG serisi ile güneşin ve denizin keyfini çıkarın. Güneşin zararlı UVA - UVB ışınlarını engelleyen ve serin tutan ürünler ile ister denizde ister şehirde kendinizi anın tadını yakalamaya bırakın!

Aktif yaşam tutkunlarının vazgeçilmez markası Columbia, sportif balıkçılık için geliştirilen PFG serisini sunar... Güneşin zararlı ışınlarından koruyan, ve serin tutan teknolojileri ile Columbia PFG serisi ister denizde ister şehirde tüm yaz konforlu maceraların anahtarını sunuyor.

PFG koleksiyonunda yer alan yumuşak ve hafif dokulu t-shirtler ve gömlekler güneşin zararlı ışınlarından korunmayı sağlayan giyilebilir teknoloji Omni-Shade, nemi emerek serinlik sağlayan Omni-Wick ve güneş ışnlarını geri yansıtarak serin tutan Omni-Shade Sun Deflector teknolojileri ile stilinizi teknenin güvertesinden şehrin caddelerine taşıyor.

Terle aktive olan üstün serinletme teknolojisi Omni-Freeze Zero ile sıcak kabus olmaktan çıkıyor. Sportif Balıkçılık için tasarlanan gölgelikli yaka ve olta tutucu aparat ile Marin stil bir yaşam tarzı olarak şıklığınızı tamamlıyor.

Pantolon ve şortlarda leke tutmayan Omni- Shield Blood N’Guts özelliği ile Sportif Balıkçılık tutkunlarının kalbini çalan koleksiyonda, canlı renkler ve fonksiyonel kullanım detayları dikkat çekiyor.

Yaz boyunca şehrin kalabalık caddelerinden, denizlerin macera dolu dünyasına uzanan serüvenlerinize Columbia PFG koleksiyonu ile kolaylıkla adapte olmanın keyfini yaşayacaksınız.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe