Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Tesettür Mayo

Tesettürlü bayanların deniz ve havuza girmek için tercih ettiği tesettür mayo, farklı çeşitleri ile tam kol, yarım kol, sıfır kol şeklinde ...

Tesettür MayoTesettürlü bayanların deniz ve havuza girmek için tercih ettiği tesettür mayo, farklı çeşitleri ile tam kol, yarım kol, sıfır kol şeklinde tasarlanmıştır. Ayrıca diz boyu ve tam boy seçenekleri de bulunmaktadır. Kapalı veya yarı kapalı şeklinde tasarlanmış olan mayolar özel olarak üretilmiştir. Rahat kullanımı ile tercih sebebi olmaktadır. Farklı renk ve modelleri bulunan, her yerde rahatlıkla kullanılabilen mayolar, modaya uygun bir görünüme sahiptir. Deniz ve havuz içerisinde kullanılabilecek olan mayoların farklı renk ve modellerinden yararlanabilirsiniz.

Tesettür Mayo Modelleri

Kapalı bayanların tercihi olan tesettür mayo, vücudun her yerini veya belirli yerlerini örten ve vücut hatlarını belli etmeyecek şekilde üretilen mayo çeşididir. Tesettür mayo kendi içerisinde farklı kategorilerden oluşmaktadır. Yarım tesettür ve tam tesettür seçenekleri ile her yerde rahat edebileceğiniz şekilde tasarlanmıştır. Kapalı bayanların ortama uyum sağlamalarının kolaylaşması için tercih edilen mayo çeşididir. Özel olarak tasarlanmış farklı renk ve modelleri bulunan mayolardan istediğinizi seçebilirsiniz. Esnek, suyu içerisine çekmeyen ve özel kumaşlardan yapılmış olan 2018-2019 yılının en trend mayolarını bulabilir ve şıklığınıza şıklık katabilirsiniz.

Kullanım Şekli Nasıldır?

Kullanımı çok rahattır. Giyerken ve çıkarırken sıkıntı yaşamaz, kolay bir şekilde kullanabilirsiniz. Tesettür mayo nasıl kullanılır sorusunun cevabı mayonun özelliklerine ve nasıl tasarlandığına bağlı olarak değişkenlik gösterir. Deniz veya havuza girdikten sonra kuruması kolaydır. Yarım tesettür ve tam tesettür şeklinde olan mayo çeşitleri önden fermuarlı bir tasarıma sahiptir. Çok fazla seçeneğe ve tasarıma sahip olan mayoların, deniz ve havuzda kullanımı oldukça basittir ve rahat hareket edebilmeniz için seçenekleri bulunmaktadır.

Geniş kesim seçeneği ile vücut hatlarını belli etmez. Renk ve model çeşitliliğin yanı sıra iki parça halinde olan mayolar da vardır. Yarım kapalı ve tam kapalı seçenekleri ile zevkinize uygun mayoları www.aisetesettur.com adresinden kolaylıkla bulabilir ve inceleyebilirsiniz

Yarı Tesettür Mayo


İki parça olarak tasarlanmış olan mayo, suyun içerisinde rahat hareket etmeniz için üst kısım yarım kol, alt kısım ise kapri şeklinde kullanılmaktadır. Deniz veya havuzda istediğiniz şekilde rahatça kullanabilirsiniz. Mayonun modellerinde alt kısım kapri şeklinde olduğu için vücudu kısmen sarar, üst kısım ise kalçaya kadar uzanmaktadır. Bu modelde saç için bone seçeneği bulunmuyor.
Desenli ve düz olmak üzere iki modelde üretilen mayoların kumaşı likralı olduğu için rahat bir kullanım sağlar. Kumaşın kaliteli olması uzun süre kullanım avantajını da beraberinde getirmektedir. Suyu çekmeyen yapısı ile rahat bir kullanım sunar. Yarım mayo şeklinde olduğu için cildi güneş ışınlarından korur.

Tam Kapalı Tesettür Mayo

Geniş model imkanına sahip olan mayo, tesettürlü bayanlar tarafından tercih edilmektedir. Modeller iki parçadan oluşmaktadır. Bu modellerde genellikle üst kısım dardır ama vücut hatlarını belli etmez. Mayonun yaka kısmı balıkçı yaka şeklinde tasarlanmıştır. Boyun kısmı ise eşarp görünümlü bonesi ile rahatlıkla kapanmaktadır. Mayo modellerinde ayak bilek kısmında büzgü alternatifi bulunuyor. Tarzını en iyi şekilde yansıtmak isteyenler için birçok model ve renkte mayolar bulunmaktadır. Rahat kullanım için önden fermuarlı modeller vardır. Farklı seçeneklerden tarzınıza göre seçim yapabilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe