Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Dünya Üzerindeki Özgün, Güçlü ve Kusursuz Stil İkonlarının Tercihi

Dünyanın mega moda kentlerine kendine has imzalarını atmaya devam eden İstanbul merkezli tasarımcı kardeşler Raisa & Vanessa, Hollywood ...

Dünyanın mega moda kentlerine kendine has imzalarını atmaya devam eden İstanbul merkezli tasarımcı kardeşler Raisa & Vanessa, Hollywood ve tüm dünyada varlığını emin adımlarla sürdürüyor. 

Moda Showlarının sarsılmaz tahtına sahip Victoria’s Secret ‘ın ikonik pembe halısından global basının gözdesi dergilere ve seçkin etkinliklere kadar bir çok özel ismi gecenin yıldızı yapıyor.

Uzak Doğu’ya Raisa & Vanessa Esintisi Taşıyan Egzotik Melek : Ming Xi

Her yılın en gözde ve gösterişli şovlarına imza atan Victoria’s Secret’ın podyumuna egzotik uzak doğu esintisi getiren yeni meleği Ming Xi , Çin’de gerçekleşen Marie Claire China Award Night’ın kırmızı halısında Raisa & Vanessa’yla ışıldadı. Lila’nın en soft tonlarından biriyle bütünleşen beyaz teni romantizm etkisini maksimuma çıkarırken yarı transparan uzun tül eteğinde yer alan minimal volan detayları ahenkle dans eden bir dinamizm yakaladı. Derin v dekoltesini süsleyerek ince bel oyuntusunu saran fiyonk detaylı geniş tokalı kemeri vintage bir vurgu yaparken hafif pırıltılar taşıyan puantiye detayları naif bir ışıltı yaydı. İnce bantlı basic ayakkabılarını natürel makyajıyla kombinleyen ve hafif dalgalar halinde omuzlarını süsleyen koyu renk saçlarını doğal bir aksesuar olarak kullanarak kusursuz görünümü yakalayan Ming Xi , gecenin yıldızı olarak bir adım öne çıktı.

Raisa & Vanessa’nın Yeni Gözdesi : Lorena Rae

Victoria’s Secret ‘podyumuna ilk kez bu yıl ayak basan genç model Lorena Rae , Avustralya’da gerçekleşecek Victoria’s Secret Fashion Show öncesi tüm göz alıcı meleklerin katıldığı Victoris’s Secret Viewing Party’nin ilgi odağı oldu.

Lorena Rae, Victoris’s Secret’ın kendine has ikonik geçidi ‘ pembe halı’da , özgün çizgileriyle tanınan Raisa & Vanessa’nın FW 18’ koleksiyonuna ait özel tasarımıyla objektiflerin karşısına geçti.

Lacivertin Navy tonunu sofistike kadife dokusuyla bir araya getiren Raisa & Vanessa, omuz ve kollardaki volan detaylarıyla dinamizm kattığı tasarımıyla Lorena Rae’yi kusursuz görünüme kavuşturdu. Mini asimetrik eteğinden sırt ve bel dekoltesini süsleyen zarif kemerine kadar kristal taş ve ince el işleriyle süslenen tasarımdaki her detay göz doldurdu.

Genç model göz alıcı elbisesine eşlik eden doğal dalgalarla hareketlendirdiği uzun açık kumral saçları ve ışıltısını destekleyen naturel makyajıyla gecenin parlayan yıldızları arasında yerini aldı.

Raisa & Vanessa’yla Işıldayan Güçlü ve Sofistike Bir Stil İkonu: Martha Pozzan

Başarılı bir İtalyan blog yazarı , tüm dünyanın takip ettiği başarılı bir aktirist ve bir stil ikonu olarak tanınan Martha Pozzan ; Vulkan Magazine’in Aralık sayısı için 2018’in en ilgi çeken kapak çekimlerinden birine imza attı. Tüm çekimde feminen ve cool tarzıyla devleşerek ışıldayan Pozzan, Raisa Vanessa ışıltıları taşıyan takımıyla kusursuz karelerde yer aldı.

Çekimde üzerinden çıkarmak istemediği takımına ait; siyah yüksel bel kesimi , bol paçalarıyla kıvrımlı fiziğini ortaya çıkaran , yan dikiş çizgisine eşlik eden kristal taş işlemeli pantolonu ve kemeriyle göz kamaştırdı. Egzotik parıltılarıyla pantolonun sahnelere yakışan gösterişli etkisini pekiştiren kalın askılı crop topu , küt ve düz kesimle nötrleştirdiği düz saçlarıyla kombinleyen Pozzan , ölçülü tercihleriyle cazibesini zirveye taşıdı.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi