Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Sade ve sportif şıklığı bir arada

İlhamını sokak kültüründen alan erkek tasarım markası Brand Who, Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’da Sonbahar/Kış 2018-2019 Koleksiyonu’n...

İlhamını sokak kültüründen alan erkek tasarım markası Brand Who, Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’da Sonbahar/Kış 2018-2019 Koleksiyonu’nu tanıttı.

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’da “Meet The Locals” adını verdiği Sonbahar-Kış koleksiyonuyla yer alan Brand Who, yeni koleksiyonunda sokak kültürüne küresel bir göz ile yaklaşıp, kendi desenleri ve inovatif dizaynları ile doğal bir sentez içerisinde tekrardan yorumluyor.

Sade ve sportif şıklığı bir arada sunan Brand Who kolekisyonlarında kış aylarının vazgeçilmez dokularından olan yün, pamuk ve modal karışımlarla hazırlanan tasarımlara eşlik eden nakış işlemeler, slogan şeritler ve ekoseler dikkat çekiyor. Palto ve bomber ceketlere, artık bir imza haline dönüştürdükleri teddy (tüy) detayını ekleyip yine farklı bir yorum katan Brand Who, erkeklerin kış sezonu kombinlerini güçlendirmeye devam ediyor.

Markanın tutkunlarının merakla beklediği koleksiyonda yer alan sweatshirt, tişört, gömlek ve ‘Chino’, ‘Jogging’ gibi farklı alternatiflerdeki pantolonlar fark yaratan grafik desenler, dikkat çekici nakış işlemeler ve yıkamalarla buluşuyor. Brand Who için vazgeçilmez olan siyah ve beyazın yanı sıra bu sezon koleksiyon, limon, mor, yakut ve askeri yeşil tonlarıyla renkleniyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe