Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Plaj kıyafetlerini aksesuarlar ile birleştirmek

Luxe, Primitive, Nomade koleksiyonu ile yaza Vilebrequin esintisi St. Tropez’nin kızgın güneşinden ilhamla doğan ünlü Fransız markası Vile...

Luxe, Primitive, Nomade koleksiyonu ile yaza Vilebrequin esintisi

St. Tropez’nin kızgın güneşinden ilhamla doğan ünlü Fransız markası Vilebrequin, 2018 yaz koleksiyonunu gezgin ruhlarla buluşturuyor. Şık ve zamansız stili, lüks ve fantezi dolu bir tatla birleştiren gezgin Vilebrequin erkeği, 2018 yazına, iddialı renkler, özel baskılar ve kumaşlarla hazırlanan mayo, plaj kıyafetleri ve aksesuarları ile giriyor.

Tarzını kişiliği ile yansıtan, plaj kıyafetlerini aksesuarlar ile birleştirerek stilini tatildeyken de konuşturan erkekler ve oğullarına özel olarak hazırlanan Vilebrequin2018 yaz koleksiyonu, ilkel sanattan esinleniyor.

Vilebrequin güneşte yaşama sanatını yeni bir erkek çizgisiyle, hep aynı tutkuyla birleştirerek yaz boyu sürecek bir macerayı ifade ediyor. Koleksiyonda kullanılan figürler tarih öncesi hayvanları, tropikal çiçekleri, ateş dansını, uçuşan tüyleri, kamufle olmuş kaplumbağaları, çocukluk hayallerini, her baskı doğaya bir övgü niteliğini taşıyarak, geçmişi yeniden keşfediyor.

Vilebrequin erkek koleksiyonunda gündelik giyim cazibesine sadık kalarak cesur renklerde bol desenli şort mayolar, güneş ve deniz tonlarında rengarenk plaj gömlekleri, mesajlı basic tshirtler, polo yakalı pike tshirtler, serin akşamüstleri için merserize kazaklar sunuyor.

40 yılı aşkın süredir St. Tropez sahillerinin şıklığını sunan Vilebrequin, tüm dünyaya yayılan kalite, şıklık ve orijinalliği babalar ve oğulları için bir örnek parçalarla birleştiriyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe