Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Hareket tutkunlarına küresel bir cast çağrısında bulunuyor!

Levi's®’tan Tüm Dünyaya Açık Çağrı: Marka 2024 Live in Levi's® Kampanya Filmini Tanıtıyor ve Hareket Tutkunlarına Küresel Bir Cast Ç...

Hareket tutkunlarına küresel bir cast çağrısında bulunuyor!

Levi's®’tan Tüm Dünyaya Açık Çağrı: Marka 2024 Live in Levi's® Kampanya Filmini Tanıtıyor ve Hareket Tutkunlarına Küresel Bir Cast Çağrısında Bulunuyor!

İstanbul – 25 Mart, 2024 Tarih boyunca ikonik Levi's® giysileri dolu dolu yaşanmış bir hayatın izlerini gururla taşımıştır. Eşsiz Levi's® parçaları, hayattaki dönüm noktalarının, yeni bölümlerin, mini devrimlerin, hareketin ve ilerlemenin her zaman tanığı olmuşlardır. Marka, geçtiğimiz on yılda Live in Levi's® kampanyasını başlatarak bu kampanyayı bir amaç uğruna harekete geçmeye teşvik eden bir davetiye olarak konumlandırdı. Yaşadığımız dünya üzerinde ilerlemenin tek bir yolu olmasa da, Levi's® her zaman ileride olması gerektiğine inandı. 

Bu inançla ve motivasyonla Levi's®, 2024 Live in Levi's® kampanyası için lanse ettiği filmde dünyanın dört bir yanından dansçılara ve hareket tutkunlarına Grammy ödüllü yapımcı ve DJ Kaytranada’nın imzasını taşıyan özel filmin parçası olma şansı sunuyor ve #LevisOpenCall hashtag’iyle tüm dünyadan her bireye seslenen açık bir cast çağrısı başlatıyor! 

Hareket tutkunlarına küresel bir cast çağrısında bulunuyor!


SAHNE SENİN

2024 Live in Levi's® kampanyası, güçlü bir iletişim biçimi ve pozitif ilerleme aracı olarak dansın enerjisini ve neşesini yakalayan bir kampanya filmiyle açılıyor. Levi's® yeni sezon üstler, jeanler ve daha fazlası, Sahne Senin adlı yeni kampanya filminde dansın ve harekete geçmenin karşı konulamaz pozitif etkisini ve gücünü temsil ediyor. 

Omar Jones'un yönettiği ve koreografisini Sherrie Silver'ın üstlendiği reklam filmi; alışılmış, hareketsiz bir dünyada sıkışıp kalan bir grup arkadaş içerisinde bir kişinin hareket edip kalıpları yıkmaya cesaret etmesini konu alıyor. Filmdeki minik bir cesaret kıvılcımı büyüleyici bir zincirleme dans etkisi yaratıyor. Filmde çalan şarkı Kaytranada'nın ünlü rapçi Channel Tres'le birlikte henüz yayınlanmamış, yıl içerisinde yayınlanması planlanan yeni parçasına da göz kırpıyor.

Filmin yanı sıra Levi's®, dünyanın dört bir yanından herkes için bir açık seçmeye olanak tanıyarak #LevisOpenCall'ı başlatıyor ve henüz yayınlanmamış Kaytranada parçasının özel filminde dans etmeleri için açık bir çağrıda bulunuyor. Geçmişi, deneyimi ne olursa olsun tüm hareket tutkunlarını ve dansçıları davet eden #LevisOpenCall, hareket etmeyi seven herkese koşulsuz ve şartsız açık! Bu kampanya dünyanın her köşesinden insanı ağırlıyor, coğrafyadan bağımsız tüm toplulukları kucaklıyor ve her bireyin, inançlarını ortaya koyup ilk adımı atmaya cesaret etmesiyle birlikte gelen o pozitif, itici gücü kutluyor!  

Hareket tutkunlarına küresel bir cast çağrısında bulunuyor!


Levi Strauss & Co.  Levi's® CMO’su Kenny Mitchell kampanyanın, “Çok uzun süredir ‘ilerlemenin’ resmi olmayan markası olan Levi's®’ın 2024 Live in Levi's kampanyasını tamamen kendi yolundan giden ve kendi yöntemleriyle kültürü ileriye taşıyan insanları desteklemekle” ilgili olduğunu söylüyor ve ekliyor: “Bu kampanyayı dünyanın her yerindeki harekete geçenlere ve elini taşın altına koymaktan çekinmeyenlere ilham vermek için kullanmak istedik. İnanılmaz yetenekli Kaytranada ile beraber çalışmaktan gurur duyuyoruz ve insanların çağrıya verecekleri yanıtları görmek için sabırsızlanıyoruz.”

Yepyeni Kaytranada özel filminin bir parçası olabilmek için dansçılar, danslarını belirli bir koreografiye göre #LevisOpenCall hashtag’i ile Instagram’da yayınlayarak ve koreograf Sherrie Silver'ın eğitim gönderisindeki sesi kullanarak seçmelere katılabilecekler. Ayrıca dansçılar, #LevisOpenCall ile ilgili lojistik detayları içeren çevrimiçi bir portal aracılığıyla koreografi videosunu da gönderebilirler. Başvuru kapsamında bir başvuru sözleşmesinin imzalanması ve 18 yaş üstü olma şartları aranmaktadır.

Başvurunun ardından dansçılar Sherrie ve filmi çekecek ekip tarafından seçilecektir. Ayrıca seçilen dansçılara bu fırsat için bir ödeme yapılacak ve Kaytranada'nın gelecek özel filminde dans etmeleri için Levi's® tarafından uçuşları karşılanacaktır. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi