Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

‘Ballerina Flowers’

LOVEKINI, 2018 plaj koleksiyonunda ilhamını balerinlerin zerafetinden alıyor. ‘Ballerina Flowers’ isimli koleksiyonuyla günlük hayatındaki ş...

LOVEKINI, 2018 plaj koleksiyonunda ilhamını balerinlerin zerafetinden alıyor. ‘Ballerina Flowers’ isimli koleksiyonuyla günlük hayatındaki şıklığı plaja yansıtmak isteyen kadınlar için rahat parçaların yanında renkleri ile öne çıkan bikini ve mayolar sunuyor.

Sunumunu ve ilhamını bir balerinin zarafetinden ve bir bale temsilinin büyüsünden alan LOVEKINI; aynı zamanda bu estetiği bir akademisyenin titiz, muntazam ve detaycı çalışmasıyla birleştirerek lüks ve eşsiz bir deneyim sunuyor.

LOVEKINI mayo, bikini ve cover-up’larında şifon çiçek işlemelerinin öne çıktığı koleksiyonuyla plajlara renk katıyor. Tasarımların kumaş ve materyalleri, İtalya’dan özenle seçilerek özel bir işçilikle üretiliyor. Doğanın muhteşem element renklerinden bilimsel gerçeklik ile yararlanan LOVEKINI, tasarımlarında farklı ve eşsiz renkler sunuyor. Bu sezon 70’lerin esintisini; yüksek bel bikiniler, tek omuz mayolar ve parlak kumaşlar ile plajlarda da hissediyoruz.

LOVEKINI’nin ‘Ballerina Flowers’ koleksiyonunda pastel tonlu imza renklerinin yanında plaj partilerinin vazgeçilmezi olacak parlak, glitter materyaller, gold ve bronze renklerden oluşan Limited Edition bir line da bulunuyor.

Plajda anne- kız konsepti ile aynı stile sahip olmak isteyen anneler için özel bir koleksiyonu da bulunuyor.


LOVEKINI ‘nin tasarımlarına; LOVEKINI Nişantaşı mağazasında, Bodrum Palmarina’da, İtalya’da, Milano ve Forte dei Marmi’de, Kıbrıs’ta Limassol’de ve Yunanistan’da ise Santorini, Kifisia ve Chania’da bulabilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe