Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Kadınların kalbini çalan elbiseler

İnternetin en zengin giyim markası yeni koleksiyonunda yer alan elbiseler, çiçek desenleri, çizgileri, puantiyeleri ve rengarenk baskılarıyl...

İnternetin en zengin giyim markası yeni koleksiyonunda yer alan elbiseler, çiçek desenleri, çizgileri, puantiyeleri ve rengarenk baskılarıyla yazın ruhunu doyasıya yaşatıyor. 

Düşük omuz trendi bu yıl da kadınların vazgeçilmezleri arasında yer alırken, dantelli, truvakar kollu, ince askılı ve asimetrik kesimli modeller de cıvıl cıvıl renkleriyle kadınlara ilham veriyor. Üstelik bonprix’nin elbise koleksiyonundaki seçili ürünler yalnızca üç günde adrese teslim ediliyor.

Her ne kadar dört mevsim giyilse de, yazın güneşli günlerinde elbise giymenin keyfi bambaşka. Bu keyfi en üst noktaya taşıyan ise internetin en zengin giyim markası bonprix.com.tr’nin birbirinden şık ve zarif modelleri oluyor.

Yeni sezon modellerinde en çok dikkat çeken detay, zengin desen ve renk seçenekleri. Çiçek desenleri son yıllarda olduğu gibi bu yıl da kadınların ev sevdiği modellerin başında geliyor. Çizgi, puantiye, hayvan baskıları, geometrik ve etnik desenler de, plajlardan yaz davetlerine günün saatinde ve her ortamda kadınları kusursuz gösteriyor.

Omuzlar fora

Tıpkı çiçek deseninde olduğu gibi geçmiş yıllardan gelip bu sezon da etkisini sürdüren trendlerden biri de düşük omuzlar. Dökümlü görünümlerinin zarif etkisi fırfır, dantel ve desenlerle artırılan modeller, yaz boyunca kadınların vazgeçilmezi haline geliyor. İnce askılar, boyundan bağlamalı modeller, omuz dekolteleri, kolsuz ve tek omuz elbiseler de rahatlığı ve feminen stili bir arada sunuyor.

Gündüz fırfırlı, gece payetli

Gündüzleri truvakar kol, dantel, fırfır ve püsküllerle hareketlenen elbiseler, gece olduğunda yerini taşlı ve payetli modellere bırakıyor. Kıvrımlara tam oturan ve silüetleri kusursuz gösteren elbiseler, yazın klasikleri siyah, beyaz ve kırmızının yanı sıra, yeşilden mora uzanan zengin bir renk paletiyle kadınların enerjisini yükseltiyor.

Her yaşa, bedene ve bütçeye hitap eden bonprix’nin elbise koleksiyonundaki seçili modeller yalnızca üç günde adrese teslim edilirken, moda tutkunları oturdukları yerden hızlı, kolay ve güvenli alışverişin keyfini çıkarıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi