Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Tişörtleriyle bu yaz daha enerjik

Giovane Gentile, erkek modasının vazgeçilmez koleksiyonları arasında yer alan tişörtleriyle bu yaza damga vurmaya hazırlanıyor. Sportif şıkl...

Giovane Gentile, erkek modasının vazgeçilmez koleksiyonları arasında yer alan tişörtleriyle bu yaza damga vurmaya hazırlanıyor. Sportif şıklığın hakim olduğu koleksiyondaki tişörtler, Giovane Gentile erkeğine farklı bir hava katıyor.

Erkeklerin şıklığına ortak olan Giovane Gentile, cesur ve karakteristik tasarımların harmonisiyle ortaya çıkan tişörtleriyle bu yaza damga vurmaya hazırlanıyor.

Giovane Gentile tasarımcıları tarafından yazın vazgeçilmez renkleriyle tasarlanan tişörtler, denim ile kombinlendiğinde erkeklerin duruşunun dışa vurumu oluyor. Dijital baskı tekniğiyle tasarlanan beyaz tişörtler, çiçekli ve tropikal desenleriyle yazın tüm enerjisini üzerinizde taşımanızı sağlıyor.

Farklı model ve renk tonlarından oluşan Giovane Gentile’nin tişört koleksiyonunda beyazlar, maviler ve grilerin yanında duman rengi, gümüş, indigo, kakao, leylak, mint ve zümrüt renkleri ön plana çıkıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi