Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Yaz sezonunda yeni renkleriyle

New Balance’ın efsanevi Made in USA 990 modeli, krem, koyu mavi, toprak ve açık mavinin parlak detaylarıyla bezendiÄŸi yepyeni tasarımıyla ka...

New Balance’ın efsanevi Made in USA 990 modeli, krem, koyu mavi, toprak ve açık mavinin parlak detaylarıyla bezendiÄŸi yepyeni tasarımıyla karşımıza çıkıyor. 

İkonik stiliyle bu sezonda en dikkat çeken ürünler arasında yerini alan 990 modeli, geliştirilmiş yeni özellikleriyle maksimum performans sağlıyor. Hem uzun kilometreler koşmak için, hem de gün boyu koşuşturmalar için mükemmel bir seçim olan 990, havalı spor görünümü ile her adımda yanınızda.

Sezonun anahtar modeli, çift katmanlı özel tabanı ve Abzorb teknolojisi sayesinde gelişmiş darbe emilimi sağlarken, sıkıştırılmış yoğun taban bölümü ayağa ve ayak kemerine tam destek veriyor.

Diyabetikler için de onaylanmış model, geliştirilmiş ABSORB ve ENCAP orta taban teknolojisini içeriyor. Kadın ve erkeklere özel olarak üretilen 990 modeli, yeşil, gri, siyah ve turuncu renkleri ile kombinlerinizin tamamlayıcısı olacak.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi