Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Boho Soul koleksiyonunda farklı form ve dokular

Gençliğin cool ve enerjik ruhunu tasarımlarına yansıtan Oxxo; 2018-2019 sezonunda yer alan Boho Soul Koleksiyonu ile yeni sezona romantik, s...

Gençliğin cool ve enerjik ruhunu tasarımlarına yansıtan Oxxo; 2018-2019 sezonunda yer alan Boho Soul Koleksiyonu ile yeni sezona romantik, sıra dışı ve özgür bir giriş yapıyor. Oxxo; Boho Soul koleksiyonunda farklı form ve dokuları bir araya getiriyor.

Bohem stili tasarımlarına yansıtan Oxxo; bu sezon fırfırlar, hacimli volanlar, dantel dokular, büzgü ve püskül detaylar ile özgür olduğu kadar naif silüetler yaratıyor. Desenlerin hakimiyetini kaybettiği Boho Soul Koleksiyonu’nda bu kez doku ve materyaller üstünlüğünü ilan ediyor. Farklı dokulara sahip kumaşların yarattığı kendinden hareketli formlar ise koleksiyondaki etek, elbise, pantolon ve bluzlarda hayat buluyor.

Koleksiyonda kullanılan gösterişli dokular ve romantik zarif tasarımlar günlük stili sıradanlıktan kurtarıyor. Takım ruhundan ilham alınarak tasarlanan ikili parçalar ise Bohem stilin etnik renkleri ile birleşerek çabasız şıklık yaratıyor. Crop top ve etekten oluşan takımlar hem nostaljik hem dinamik portreler çiziyor. Koleksiyonun güçlü parçaları olan iddialı boho pantolonlar ve elbiseler büyük tokalı kemerler, cut - out detaylı ayakkabılar ile tamamlanıyor.

Naturel tonların başrolü üstlendiği koleksiyonda siyah, bordo, pudra ve haki renkler ön plandayken turuncular da kış renklerine başkaldırarak koleksiyonda kendine yer buluyor. Haki, siyah, bordo, pudra renklerindeki asimetrik etek ve pantolonlar özellikle turuncu üstlerle ile bir araya gelerek özgür tavırlı sıcak bir stil ortaya çıkarıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe